Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viralul momentului în Italia, cu Zlatan Ibrahimovic în prim-plan! "Tătăruşanuuu? Prinde-o p-asta!"

VIDEO | Viralul momentului în Italia, cu Zlatan Ibrahimovic în prim-plan! "Tătăruşanuuu? Prinde-o p-asta!"

Fotbal

Comentarii

Nici nu s-a acomodat bine cu tricoul celor de la AC Milan că a şi a ajuns subiect de glume în Italia. Un celebru actor italian l-a parodiat pe suedezul Zlatan Ibrahimovic în încercarea acestuia de a stabili ce portar va apăra în următoarea partidă.

Ciprian Tătăruşanu a bifat deja două meciuri pentru AC Milan. Un meci în Europa League, într-o vcitorie 3-0 cu Sparta Praga, şi un altul în Serie, la un 3-3 cu AS Roma, unde a gafat la unul dintre goluri, ieşind pe sub minge.

Chiar şi aşa, "sketch-ul" nu îl vizează doar pe portarul român, ci şi pe fraţii Donnarumma, Gianluigi şi Antonio, care sunt huliţi de fani pentru faptul că sunt ahtiaţi după bani.

"Tătăruşanu, prinde-o pe asta! Nimic, nici măcar pe asta nu a prins-o! Scuzaţi-mă, îl antrenez pe Tătăruşanu. De 3 zile încearcă Zlatan să-i îmbunătăţească prestaţiile lui Tătăruşanu, dar e în zadar. Tată Pioli (n. r. Stefano Pioli - antrenor Milan), în seară asta îl băgăm în poartă pe Antonio, fratele lui Gigio (n. r. Donnarumma). Scuze, îmi sună telefonul. Alo, Mino! (n. r. Mino Raiola - impresarul lui Zlatan). Da, da, l-am vizitat (n. r. pe Tătăruşanu). Că să ştii, am decis că în seară asta să apere Antonio (n. r. Donnarumma)", spune actorul în filmuleţul devenit viral.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare