Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Virgiliu Postolachi, primul gol în fotbalul românesc! Fotbalistul pentru care se ”băteau” FRF şi FMF a înscris în poarta lui U Cluj

VIDEO | Virgiliu Postolachi, primul gol în fotbalul românesc! Fotbalistul pentru care se ”băteau” FRF şi FMF a înscris în poarta lui U Cluj

UTA

Comentarii

Sâmbătă seara, UTA Arad a primit vizita lui U Cluj, în cea de a cincea etapă a Ligii 1. Titularizat în detrimentul lui Claudiu Keşeru, Virgiliu Postolachi a reuşit să marcheze primul său gol în fotbalul românesc, în primele minute ale confruntării.

Virgiliu Postolachi, primul gol în fotbalul românesc

În urmă cu câţiva ani, FRF şi FMF se ”băteau” pentru serviciile unui tânăr fotbalist talentat, care se afla la acea vreme în ograda PSG-ului, Virgiliu Postolachi.

Pe atunci, atacantul încă era un adolescent şi părea a fi o mare speranţă a campioanei Franţei, dar cariera sa nu a decurs, până acum, aşa cum şi-ar fi dorit jucătorul născut în Republica Moldova.

Acesta a ajuns la academia lui Lille după plecarea de la PSG, înainte de a face pasul la seniori la Mouscron (Belgia), iar apoi la Vendsyssel (Danemarca).

După ce nu a reuşit să se impună nici după plecarea din Franţa, Postolachi a decis să semneze cu UTA Arad în aceasă vară, iar în a cincea rundă a reuşit să marcheze primul său gol pentru club.

În minutul 6 al confruntării cu U Cluj, titularizat în detrimentul lui Claudiu Keşeru, Postolachi a reuşit să deschidă scorul, reuşind să puncteze în premieră în fotbalul românesc.

După ce a fost obiectul dorinţei a două federaţii de fotbal, Postolachi a ajuns să debuteze pentru Republica Moldova, însă a însumat, până acum, doar trei apariţii pentru ţara sa.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachi 

viewscnt
Articole similare