Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Visul american pentru Alibec! Vrea să plece în MLS, la pachet cu Budescu: "Am vorbit cu Mitriţă, ar fi foarte frumos!"

VIDEO | Visul american pentru Alibec! Vrea să plece în MLS, la pachet cu Budescu: "Am vorbit cu Mitriţă, ar fi foarte frumos!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) nu se gândeşte să revină la FCSB, unde a avut o aventură terminată prost, ci vrea un transfer în străinătate, alături de Constantin Budescu (31 de ani). Vârul de atac al Astrei visează la o mutare în Statele Unite, după ce Alexandru Mitriţă, fotbalist la New York City, i-a povestit cum este fotbalul şi viaţa în America.

Alibec e în reviriment continuu la forma care l-a consacrat, cu opt goluri şi şapte pase decisive în cont în această jumătate de sezon, şi vrea să ia titlul cu Astra, dar se gândeşte şi la o plecare în străinătate. Însă spune că, deocamdată, n-a avut nicio discţie cu nimeni. "Am făcut deja 29 de ani şi sper să prind şi eu un transfer în străinătate. (n.r - Cum să pleci? Budescu vrea să rămâi ca să te scoată golgehter) Păi vine şi el... vom vedea, încă nu e nimic concret, nu am vorbit cu nimeni. Aş vrea să şi rămân... Putem să luăm campionatul, de ce nu!? Dar avem şansele cele mai mici dintre cele trei, patru din faţă", a spus Denis Alibec.

Vârful Astrei ar vrea să se transfere în MLS, unde joacă deja Alexandru Mitriţă, la New York City. "Piticul atomic" i-a povestit lui Alibec cum e fotbalul şi viaţa în SUA. "Da, cred că ar fi foarte frumos. Am vorbit cu Mitriţă, mi-a spus că fotbalul este bun, ţara.... E normal să fie frumoasă. Dar vom vedea, nu se ştie niciodată unde voi ajunge", a mai spus Alibec.

Alibec n-ar fi la prima experienţă în străinătate. Atacantul a mai jucat la Inter U19, Mechelen sau Bologna. În 15 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, Denis Alibec a marcat de opt ori şi a livrat şapte pase decisive. În prezent, cota de piaţa a lui Denis Alibec este de 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: denis alibecconstantin budescuastratransferuristrainatatemls 

viewscnt
Articole similare