Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Visul meu e să antrenez Rapidul”. Un fost mare jucător al giuleştenilor să destăinuie: ”Rapid va reveni în prima ligă 100%”

VIDEO | "Visul meu e să antrenez Rapidul”. Un fost mare jucător al giuleştenilor să destăinuie: ”Rapid va reveni în prima ligă 100%”

Fotbal intern

Comentarii

Fost jucător la Rapid între 2002 şi 2005, Robert Ilyeş visează să antreneze formaţia giuleşteană în viitorul apropiat.

Şi-a luat licenţa B ca antrenor şi face paşii necesari pentru a obţine licenţa A, cu gândul de a reveni la un moment dat în Giuleşti.

Robert Ilyeş (44 de ani) a fost parte din echipa de euro fantastici a Giuleştiului şi a mărturist în exclusivitate la Telekom Sport că viseasă să ajungă la Rapid şi ca antrenor: ”Vreau să revin în fotbalul mare, dar ca antrenor. Sunt la început de drum şi sper să fac cât mai rapid pasul către prima ligă. Am terminat licenţa B şi fac paşii pentru a obţien licenţa A. Până atunci vreau să antrenez la nivelul juniorilor, la sub 19 ani. O iau pas cu pas, liga a treia, apoi liga a doua. Cu cât ai mai multă experienţă în ligile inferioare, cu atât mai multe şanse ai ca să devi un antrenor de succes. Normal că în sufletul meu rămând Rapidul şi FC Braşov” a declarat Ilyeş.

Fostul fotbalist originar din Miercurea Ciuc este sigur de revenirea Rapidului în elita fotbalului românesc: ”O să ajungă, sută la sută. Cu sprijinul primăriei sperăm să ajungă cât mai repede în prima ligă. Este un vis” a mai adăugat fostul mijlocaş din Giuleşti.

Un Giuleşti care-i trezeşte amintiri plăcute fotbalistului care a punctat de 26 de ori în 103 meciuri pentru Rapid: ”Se va demola, dar se aude că se va construi un stadion nou şi bănuiesc că o să fie tot stadionul Giuleşti, să fie al Rapidului. Eu mă întorc tot timpul cu mândrie şi cu un sentiment special atunci când păşesc în Giuleşti. Abia aştept să se facă stadionul nou şi să vin să urmăresc meciuri, sau să antrenez. Ar fi un vis pentru mine” a încheiat Ilyeş. 

Afla mai multe despre: robert ilyeşrapid bucureşti,  

viewscnt
Articole similare