Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vizită surpriză la antrenamentul naţionalei de polo: ”M-a surprins plăcut când l-am văzut!”

VIDEO | Vizită surpriză la antrenamentul naţionalei de polo: ”M-a surprins plăcut când l-am văzut!”

Alte sporturi

Comentarii

Robert Glinţă deţine recordul mondial pentru juniori şi recordul naţional la seniori la 100m spate, dar nu a văzut niciodată cum se antrenează poloiştii sau un meci de polo. La invitaţia Telekom Sport, înotătorul a participat la un antrenament al naţionalei de polo a României.

La 21 de ani, Robert Glinţă şi-a făcut deja un nume în nataţie. A fost finalist olimpic la Rio şi deţine numeroase recorduri naţionale la copii, juniori şi seniori. Până va pleca la un concurs la Roma şi la Campionatele Europene de la Goteborg, Glinţă s-a întâlnit cu poloiştii din naţionala României.

”Uitându-mă la ce înseamnă polo şi ştiind ce înseamnă înotul, similarităţile se opresc la simplul fapt că amandouă se petrec în apă, dar atât. Niciodată nu m-am gândit să fac polo, am rămas pe înot şi îmi place foarte mult”, spune Robert Glinţă.

”M-a surprins plăcut când l-am văzut pe marginea bazinului. Sper să reuşească şi în continuare să aibă succes şi să ne reprezinte şi să se reprezinte cât mai bine posibil”, spune Cosmin Radu.

Afla mai multe despre: robert glintapolo 

viewscnt
Articole similare