Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vlad Achim explică de ce a a ales să vină la Dinamo. Noua achiziţie a ”câinilor” şi-a analizat debutul

VIDEO | Vlad Achim explică de ce a a ales să vină la Dinamo. Noua achiziţie a ”câinilor” şi-a analizat debutul

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul Vlad Achim (31 de ani) a vorbit despre motivele pentru care a ales să se alăture formaţiei Dinamo Bucureşti, după ce i-a expirat contractul cu Viitorul Constanţa.

Proaspătul ”câine roşu” s-a arătat încrezător noului proiect al conducerii spaniole, chiar dacă trupa din Ştefan cel Mare s-a confruntat cu emoţiile retrogradării în sezonul precendent.

”Mi-am dorit să vin aici, pentru că e o echipă care va avea mereu obiective importante, chiar dacă a trecut printr-o perioadă mai grea. Am încredere în noul proiect şi eu cred că dacă lucrurile vor fi făcute bine, n-are cum să nu iasă bine.”, recunoaşte Vlad Achim, la finalul partidei dintre Dinamo Bucureşti şi FC Hermannstadt, scor 1-1.

Cu privire la meciul de luni seară, fostul jucător al FCSB-ului a spus că momentele bune au alterat cu cele slabe. Achim speră ca jocul lui Dinamo să se îmbunătăţească, chiar dacă nu va fi uşor acest lucru.  

”Un meci în care am avut perioade bune, am alternat perioadele bune cu cele foarte slabe. Nu mi-am imaginat că va fi uşor, lucrurile au fost grele anul trecut la Dinamo şi sperăm să îmbunătăţim lucrurile pe care le-am făcut bine.

Am jucat două sisteme diferite. Prima dată am jucat al doilea atacant, am stat mult mai sus, iar în a doua repriză am jucat inter într-un sistem de 4-3-3 şi am avut libertate mai mare şi am putut şi să cobor şi să urc mai mult.”, şi-a analizat propria evoluţie Vlad Achim.

În acelaşi sentiment cu Achim s-a arătat şi fundaşul central al formaţiei FC Hermannstadt, Adrian Scarlatache. Omul cu 99 de meciuri în tricoul ”câinilor” consideră că e multă presiune la Dinamo, dar datorită calităţii jucătorilor, trupa din ”Ştefan cel Mare” nu se va mai confrunta în acest sezon cu emoţiile luptei pentru evitarea retrogradării.

”Nu e uşor, e multă presiune la Dinamo. Cred că au nevoie de timp. Sunt jucători cu calitate, sunt câţiva jucători foarte buni, au nevoie de timp şi, cu câţiva jucători cu experienţă pe lângă ei, vor creşte. Şi cred că Dinamo nu se va mai regăsi anul acesta în zona de jos a clasamentului.”, apreciază stoperul sibienilor.

Afla mai multe despre: vlad achimdinamo 

viewscnt
Articole similare