Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vlad Chiricheş a revenit în Serie A şi a jucat în Sassuolo - Verona 3-2! Vlahovic, gol superb în Benevento - Fiorentina 1-4. Rezumatele din Italia

VIDEO | Vlad Chiricheş a revenit în Serie A şi a jucat în Sassuolo - Verona 3-2! Vlahovic, gol superb în Benevento - Fiorentina 1-4. Rezumatele din Italia

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Sassuolo - Verona 3-2

Vlad Chiricheş a revenit în primul 11 al lui Sassuolo, după şapte etape în care a lipsit din cauza unei accidentări. Verona a marcat de două ori împotriva echipei românului, dar atacul lui Sassuolo s-a descurcat mai bine. Locatelli, Djuricic şi Traore au înscris pentru formaţia lui De Zerbi, în timp ce Lazovic şi Dimarco au punctat pentru Verona. Partida s-a încheiat 3 la 2.

Benevento - Fiorentina 1-4

Sârbul Vlahovic a fost de neoprit în partida pe care Fiorentina a câştigat-o clar pe terenul lui Benevento. Uriaşul atacant a reuşit tripla încă din prima repriză. Şi-a început recitalul în minutul 8 şi chiar înaintea pauzei şi-a definitivat opera cu un şut senzaţional în vinclu. Nou-promovata a redus din diferenţă după zece minute scurse din actul secund. Moldoveanul Ioniţă a marcat. Benevento nu a putut mai mult însă. Eysseric a închis tabela la 1 la 4 cu o scăriţă superbă. 

Genoa - Udinese 1-1

Genoa a deschis scorul încă din minutul opt în meciul de pe teren propriu contra lui Udinese, prin Pandev. Veteranul de 37 de ani a înscris pentru a cincea oară în acest sezon. Oaspeţii au revenit printr-un penalty. Pereyra a fost faultat în careu de Criscito, iar De Paul a marcat fără emoţii. A fost şi ultimul gol al meciului. Partida s-a încheiat 1 la 1. 

Afla mai multe despre: vlad chirichessassuoloserie a 

viewscnt
Articole similare