Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vlad Chiricheş, pe primul loc în Serie A! Toate momentele în care românul a strălucit în victoria lui Sassuolo pot fi văzute aici

VIDEO | Vlad Chiricheş, pe primul loc în Serie A! Toate momentele în care românul a strălucit în victoria lui Sassuolo pot fi văzute aici

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş nu a mai ajuns la naţionala României, la ultimele două acţiuni, dar îi merge de minune în Serie A, acolo unde a devenit lider, cu Sassuolo.

VIDEO |  Ce a făcut Vlad Chiricheş în Verona - Sassuolo 0-2

Românul trece printr-o formă bun şi pare că şi-a găsit locul la Sassuolo. Chiricheş a devenit titular în echipa lui De Zerbi, fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, iar în ultima etapă, cu Verona, a făcut un meci bun. 

Căpitanul naţionalei României a fost titular şi integralist pentru Sassuolo, după ce şi-a revenit după o accidentare. Chiricheş, alături cu colegii din apărare, au împiedicat-o pe Verona să marcheze, în timp ce Boga şi Berardi au adus victoria pentru oaspeţi. 

În urma acestui rezultat, Sassuolo a ajuns pe primul loc în Serie A, cu 18 puncte, dar are un meci în plus faţă de AC Milan, care e pe locul secund, cu 17 puncte. 

În acest sezon, Chiricheş a jucat şapte meciuri în Serie A, a marcat un gol şi a pasat decisiv o dată. 

Afla mai multe despre: vlad chirichessassuoloserie a 

viewscnt
Articole similare