Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vlad Dragomir este, în continuare, "tunar": "Mă simt foarte respectat de club"

VIDEO | Vlad Dragomir este, în continuare, "tunar": "Mă simt foarte respectat de club"

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir (20 de ani), component al naţionalei de tineret antrenate de Mirel Rădoi, a rămas cu sufletul la Arsenal, chiar dacă nu mai evoluează pentru "tunari".

"Mă uit tot timpul şi îi urmăresc, sufăr să spun aşa, dacă pierd, dacă câştigă tot timpul sunt cu gândul la ei, cred că e normal", a declarat mijlocaşul despre fosta sa echipă, acolo unde a jucat la nivelul U18 şi U23. 

Arsenal Londra a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Tottenham Hotspur, în etapa a patra a campionatului Angliei. Oaspeţii au marcat prin Eriksen ’10 şi Kane ’40 (penalti). Pentru Arsenal au înscris Lacazette ‘45+1 şi Aubameyang ’71.

După ce contractul său cu Arsenal a expirat, Dragomir s-a transferat în Italia, la Perugia, club de Serie B. Timişoreanul a avut un prim sezon foarte bun acolo şi a jucat alături de reprezentativa de tineret, în vară, la Campionatul European. 

"Sunt bine, mă simt foarte respectat de club şi mă simt foarte bine acolo şi pentru asta îmi şi place să stau acolo, să îi ajut să ne atingem obiectivele."

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare