Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Voie bună în Bănie! Craioveanu i-a "furat" banderola lui Mitriţă. Răspunsul atacantului: "I-o dau când vrea el"

VIDEO | Voie bună în Bănie! Craioveanu i-a "furat" banderola lui Mitriţă. Răspunsul atacantului: "I-o dau când vrea el"
Comentarii

U Craiova a trecut rapid peste înfrângerea cu Dinamo şi, ajutaţi şi de victoria cu Gaz Metan, au terminat anul 2018 într-o atmosferă pozitiv, fiind loc şi de glume. După meci, Gică Craioveanu i-a "furat" banderola lui Mitriţă. Citeşte mai jos ce a spus legenda din Bănie, dar şi actualul lider al formaţiei antrenate de Devis Mangia.

După meci, fostul jucător de la Villarreal sau Getafe a fost surprins cu banderola de căpitan pe braţ, peste cojoc şi recunoaşte că a "pescuit-o" de la Mitriţă, care, în urma celor două goluri din meciul cu Gaz Metan, a devenit cel mai bun marcator din Liga 1, alături de George Ţucudean. 

"Mi-a dat-o el mie. Am furat-o, după 25 de ani am furat şi eu banderola. Să fiu şi eu căpitan la o echipă", a spus Craioveanu. Întrebat despre acest "incident", Mitriţă a recunoscut că a cedat banderola de bună voie: "Lui Gică i-o dau când vrea el. Orice, pentru că am un respect foarte mare pentru el şi mereu mi-a fost alături".

Craioveanu însă nu s-a oprit doar la banderolă, ci a mai "cules" ceva de la jucătorii Craiovei: "(n.r. - Am un tricou) cu Bancone. Dar cea mai importantă e banderola, că mi-am adus aminte după 25 de ani ce e să fii căpitan la Craiova. Voi nu ştiţi ce e să fii căpitan la Craiova. Cel mai mare orgoliu din lume".

Afla mai multe despre: u craiovagica craioveanumitritabanderolatricounicusor bancu 

viewscnt
Articole similare