Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Voie bună la meciul de old boys din Sportul şi Rapid: "Importantă a fost repriza a treia" :) Dezvăluiri despre stadionul Giuleşti

VIDEO | Voie bună la meciul de old boys din Sportul şi Rapid: "Importantă a fost repriza a treia" :) Dezvăluiri despre stadionul Giuleşti

Fotbal intern

Comentarii

Sportul Studenţesc şi Rapid Bucureşti au jucat duminică dimineaţă un meci de old boys. Plină de voie bună, înfruntarea s-a terminat cu victoria "studenţilor", 8-3.

Mugur Bolohan, fost jucător al Rapidului, a subliniat care parte a meciului a contat cel mai mult: "La vârsta asta când am organizat meciuri de old boys, importantă a fost repriza a treia. Ne strângem, ne vedem, suntem după mulţi ani împreună. Mereu este o plăcere să ne întâlnim cu foştii colegi sau foştii adversari şi să ciocnim un pahar de vin".

Tot Bolohan a făcut şi o dezvăluire despre viitorul stadion Giuleşti, pe care ar urma să dispute meciurile naţionala de tineret: "Cel puţin pentru naţionala Under 21, Giuleşti va fi o gazdă bună. Din câte am înţeles, naţionala mare să joace în continuare pe Arena Naţională sau în alte localităţi, iar pentru naţionala de tineret să fie Ploieşti şi Giuleşti".

Într-o notă mai serioasă, Bolohan a vorbit şi despre echipa naţională, care a pierdut sâmbătă, 1-2, în Suedia: "Când portarul este cel mai bun, este o problemă. În rest, mergem în continuare. Este un antrenor tânăr cu care trebuie să avem răbdare. A făcut probabil şi greşeli, dar totul din dorinţa de a face lucruri bune".

Afla mai multe despre: mugur bolohanrapidromania u21 

viewscnt
Articole similare