Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Voluntari nu e ca Tottenham! Elevii lui Bergodi nu au reuşit revenirea şi au plecat fără niciun punct de la Botoşani

VIDEO | Voluntari nu e ca Tottenham! Elevii lui Bergodi nu au reuşit revenirea şi au plecat fără niciun punct de la Botoşani

Fotbal

Comentarii

În primul meci al etapei din Liga 1, FC Botoşani a învins pe teren propriu, 2-0, pe cei de la FC Voluntari. Golurile au fost marcate în prima repriză de Mihai Roman şi Cătălin Golofca.

 

Voluntari nu a reuşit revenirea după pauză, aşa cum au sugerat ilfovenii pe contul de Facebook (mai multe detalii AICI). 

FC Botoşani va rămâne pe podium în play-out şi după această etapă. Moldovenii au obţinut al treilea succes consecutiv pe teren propriu, după un meci perfect făcut în faţa lui FC Voluntari. Roman a deschis scorul după aproape zece minute de joc. Replica a venit imediat din partea ilfovenilor. Signiorelli a trimis în transversală. Însă Popadiuc le-a îngreunat mult munca coechipierilor săi. A primit două cartonaşe galbene pentru proteste şi a fost eliminat. În finalul reprizei, Golofca a risipit emoţiile, cu un gol senzaţional.  Botoşani a învins-o pe Voluntari cu 2-0, chiar dacă în al doilea act putea să mai marcheze cel puţin o dată.


FC Botoşani - FC Voluntari 2-0
Au marcat: M. Roman 9', Golofca 45+2'

Echipele de start

  • FC Botoşani: Fraisl - Miron, Piţian, Burcă - Patache, J. Rodriguez,  E. Papa, L. Fulop - Golofca, M. Roman, Fabbrini
    Rezerve: Pap, Chindriş, Târşă, Buş, Ongenda, Karaboue, Oaidă

  • FC Voluntari: Mitrev - Russo, Balaur, Armaş, Al. Vlad - I. Gheorghe, Signorelli, Căpăţînă - Popadiuc, Tudorie, Gadze
    Rezerve: Vâtcă, Hodorogea, Pîrcălabu, Lazăr, G. Deac, Belahmeur, Ad. Bălan

Min. 90: Partida de la Botoşani va fi prelungită cu minimum trei minute. 

Min. 66: Ocazie Botoşani! Mihai Roman a fost aproape de realizarea dublei. Şutul din unghi al atacantului s-a oprit în bara din dreapta a porţii apărate de Mitrev. 

Min. 45+2: GOL Botoşani! Golofca prinde un şut senzaţional de la marginea careului. 

Min. 35: Eliminare la Voluntari! Doru Popadiuc vede al doilea cartonaş galben şi pleacă prematur la vestiare. 

Min. 12: Ocazie Voluntari! Signorelli, după un dribling senzaţional, şutează năpraznic în bara transversală. 

Min. 9: GOL Botoşani! Mihai Roman deschide scorul cu un şut la care Mitrev nu a avut nicio reacţie. 

A început meciul. 


FC Botoşani şi FC Voluntari deschid seria meciurilor din etapa a noua a Ligii 1. Dacă moldovenii se află pe locul trei în play-out, cu 26 de puncte, ilfovenii au emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, aceştie ocupând locul 5, cu 23 de puncte, la două puncte de baraj.

FC Botoşani - FC Voluntari, LIVE VIDEO, Telekom Sport 3, vineri, ora 18.00

În ultimele cinci partide gazdele s-au impus de două ori, au capitulat în două rânduri şi a încheiat o dată la egalitate. De partea cealaltă, vizitatorii au obţinut doar trei puncte din ultimele cinci confruntări, după ce a încheiat la egalitate cu Poli Iaşi, FC Hermannstadt, Dunărea Călăraşi şia a pierdut în faţa celor de la Dinamo şi Gaz Metan Mediaş.

La meciurile directe situaţia este puţin mai complicată. Ilfovenii au câştigat două din ultimele cinci întâlniri şi a pierdut o singură dată, dar de partea cealaltă moldovenii nu au mai cedat toate cele trei puncte din 2016.

Afla mai multe despre: fc botosanifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare