Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Vreau să îi transmit asta domnului Săndoi". Ce mesaj a avut Ouzounidis. Grecul i-a atenţionat pe atacanţii Universităţii Craiova

VIDEO | "Vreau să îi transmit asta domnului Săndoi". Ce mesaj a avut Ouzounidis. Grecul i-a atenţionat pe atacanţii Universităţii Craiova
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a oferit primele reacţii, după ce echipa sa a obţinut calificarea în semifinalele Cupei României.

Cupa României, sferturi. Chindia Târgovişte - U Craiova 0-1 (Cîmpanu 25')

La finalul partidei, Marinos Ouzounidis le-a atras atenţia atacanţilor: "Bineînţeles că sunt mulţumit, pentru că nu a fost un meci uşor. Am avut multe ocazii de a înscrie, am ratat mult. Cred că puteam închide meciul mai devreme, la ce ocazii am avut. (n.r. - despre posibilul penalty la Marius Constantin) Sper că sunt doar greşeli omeneşti. Toţi facem greşeli în timpul meciului. 

Atacanţii au nevoie de mai multă încredere. Dacă vor marca, după aceea lucrurile vor merge mai bine. Ne creem ocazii, ajungem uşor aproape de careu, dar acolo trebuie să finalizăm şansele pe care le avem", a declarat antrenorul lui U Craiova.  

Ouzounidis a avut un mesaj şi pentru Emil Săndoi, care l-a învins în Liga 1, în urmă cu câteva zile. Antrenorul a împlinit 56 de ani pe 1 martie: "Vreau să îi transmit domnului Săndoi că eu cred că i-am făcut un cadou frumos sâmbătă, dar acum a venit rândul nostru", mai spus grecul. 

Afla mai multe despre: u craiovamarinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare