Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vremea rea nu a reuşit să dea peste cap calendarul meciurilor de rugby. România - Rusia se vede la Telekom Sport

VIDEO | Vremea rea nu a reuşit să dea peste cap calendarul meciurilor de rugby. România - Rusia se vede la Telekom Sport

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby continuă în acest weekend cursa pentru calificarea la Cupa Mondială. Sâmbătă, de la ora 16, stejarii vor înfrunta Rusia, la Cluj, în direct pe Telekom Sport 1.

Eşecul cu Spania le-a furat românilor prima şansă de calificare la Cupa Mondială din Japonia, dar stejarii continuă să spere. Trebuie să castige cu bonus ofensiv in fata Rusiei şi Belgiei şi să spere că Spania nu va reuşi acelaşi lucru în ultimele două meciuri. Altfel, de pe locul 2, românii vor avea de trecut trei tururi preliminare.

”Încă nu am uitat acel meci cu Spania, pentru că am primit o lecţie. Şi ne dorim ca weekendul acesta să arătăm că ne-am învăţat lecţia şi că putem fi o echipă care joacă un rugby eficient. Suntem obligaţi de acum înainte, dacă vrem să ne calificam la Cupa Mondială, să nu mai facem niciun pas greşit”, a declarat Mihai Lazăr la Telekom Sport.

Contra Rusiei, cel mai dificil adversar va fi vremea. Ninsoarea a pus stăpânire şi pe Cluj. La rugby însă, nimeni nu vorbeşte de amânări.

”Am încercat să ignorăm vremea. Asta este vremea, nu putem să facem nimic, nu depinde de nimeni, ne-am antrenat foarte bine până astăzi. Azi mai avem un antrenament unde vom pune totul la punct şi după aceea ne vom recupera”, a spus Stelian Burcea.

Afla mai multe despre: rugbyromania - rusiacupa mondial de rugbystejarii,  

viewscnt
Articole similare