Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Wanda, în lacrimi la TV! Soţia lui Icardi a vorbit despre gestul disperat al fotbalistului

VIDEO | Wanda, în lacrimi la TV! Soţia lui Icardi a vorbit despre gestul disperat al fotbalistului

Fotbal

Comentarii

Mauro Icardi nu mai face parte din planurile lui Luciano Spalleti, iar acest lucru pare să-l afecteze foarte mult pe jucătorul argentinian.

Golgheterul formaţiei milaneze, cu peste 100 de coluri marcate în Serie A în ultimii 4 ani, a pierdut susţinerea conducerii clubului după ce a refuzat oferta de prelungire a contractului cu formaţia de pe Giuseppe Meazza.
 
Acum, atacantul argentinian caută variante prin care să-i împace pe şefi.

Mauro Icardi încearcă cu disperare să reintre în graţiile şefilor de la Inter. Conform spuselor soţiei sale Wanda, argentinianul a luat legătura cu fostul patron al lui Inter pentru a-l ruga pe acesta să-i pună o vorbă bună la Beppe Marotta, actualul preşedinte al Interului.

"Mauro suferă foarte mult, l-am rugat pe Moratti să îl ajute. E foarte greu", a spus Wanda, în lacrimi, invitată fiind în studioul Tiki Taka, la Mediaset.

Deşi Wanda declară că Icardi este dărmat de faptul că trebuie să urmărească meciurile lui Inter din tribune, jucătorul părea relaxat la meciul cu Sampdoria, când a fost surprins de camerele de luat vederi aplaudând reuşita lui Danilo D'Ambrosio, alături de soţia sa.

Afla mai multe despre: wandainter milanoicardi 

viewscnt
Articole similare