Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Washington Capitals e Regina Estului în NHL şi se va lupta pentru Cupa Stanley în marea finală

VIDEO | Washington Capitals e Regina Estului în NHL şi se va lupta pentru Cupa Stanley în marea finală

NHL

Comentarii

Azi noapte s-a stabilit şi cea de-a doua campioană de conferinţă din NHL. Washington Capitals s-a încoronat regina Estului şi şi-a asigurat duelul cu Vegas Golden Knights în finala Cupei Stanley.

Meciul 7 al finalei Conferinţei de Est dintre Tampa Bay Lighning şi Washington Capitals a început furtunos. Alex Ovechkin a marcat după numai 62 de secunde în poarta celor din Tampa, iar de acolo totul a mers în favoarea oaspeţilor. Lightning, cea mai bună echipă din conferinţa de Est la finalul sezonului regulat, a atacat în valuri, încercând să obţină măcar egalarea, dar s-a expus contraatacurilor lui Washington. S-a terminat 4-0 pentru oaspeţi, care şi-au asigurat astfel primul trofeu în Conferinţa de Est după o aşteptare de 20 de ani. Pentru câştigarea primei Cupe Stanley din istorie, Washington va lupta împotriva debutanţilor de la Vegas Golden Knights, senzaţia din acest sezon al NHL.

Prima partidă se va juca în Las Vegas şi va transmisă în direct de Telekom Sport marţi dimineaţă, 29 mai, de la ora 03.00.


 

Afla mai multe despre: nhlwashington capitalscupa stanley 

viewscnt
Articole similare