Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Wawrinka a întrerupt interviul Simonei Halep. :) Vorbea despre starea de sănătate înainte de debutul la Cincinnati

VIDEO | Wawrinka a întrerupt interviul Simonei Halep. :) Vorbea despre starea de sănătate înainte de debutul la Cincinnati

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep va intra în turul doi la Cincinnati şi va juca miercuri împotriva învingătoarei din partida Carla Suarez Navarro - Ekaterina Alexandrova. Românca s-a antrenat în fiecare zi de când a ajuns la Cincinnati, dar nu a forţat pentru a evita o recidivă a accidentării suferite la Toronto.

"Piciorul este bine, am făcut tratament în aceste zile, de când m-am retras de la Toronto. Nu am jucat încă, aşa că nu ştiu care este situaţia, dar voi şti mâine" a declarat Simona Halep. 

Halep poate ajunge pe locul 6 WTA 

Simona Halep, finalistă anul trecut la Cincinnati, ar putea pierde puncte importante, dacă nu îşi egalează cel puţin performanţa. Are de apărat 585 de puncte.

"Sunt supărată că a trebuit să mă retrag de la Toronto, nu este ceva plăcut pentru mine şi nu fac des aşa ceva, dar câteodată trebuie să ai grijă de corpul tău" a continuat Simona Halep.  

 

Afla mai multe despre: simona halepcincinnati 

viewscnt
Articole similare