Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Werder Bremen rămâne în Bundesliga după 2-2 pe terenul lui Heidenheim! Vezi golurile aici

VIDEO Werder Bremen rămâne în Bundesliga după 2-2 pe terenul lui Heidenheim! Vezi golurile aici

Bundesliga

Comentarii

Werder Bremen rămâne în Bundesliga după barajul cu Heidenheim. S-a terminat 2-2 pe arena formaţiei de liga a doua, după ce în tur cele două formaţii terminaseră de asemenea la egalitate, 0-0. Werder a avut câştig de cauză datorită regulii golurilor marcate în deplasare.

Norman Theuerkauf şi-a îngropat echipa încă din minutul 3, minut în care Werder Bremen a trecut în avantaj şi a luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Bundesliga.

Abia în minutul 85, gazdele au început să spere cu adevărat într-o nouă minune. Tim Kleindienst a restabilit egalitatea, dar în minutul al patrulea al prelungirilor, Ludwig Augustinsson a marcat golul doi al lui Werder şi a anulat orice emoţie.

Heindeheim a avut puterea să mai înscrie o dată prin acelaşi Kleindienst, din lovitură de la 11 metri. A fost  însă prea târziu pentru ca gazdele să mai spere la ceva. Werder Bremen rămâne în Bundesliga, de unde a retrogradat doar o singură dată, în 1980. În prima ligă au promovat Arminia Bielefeld şi VfB Stuttgart.


Heidenheim - Werder 2-2 (Kleindienst 85, 95/ Theuerkauf 3, Augustinsson 94)

Echipele de start:

  • Heidenheim: Muller - Busch, Mainka, Teuerkauf, Fohrenbach - Schnatterer, Griesbeck, Dorsch, Leipertz - Kleindienst, Thomalla
  • Werder: Pavlenka - Veljokovic, Vogt, Friedl - Selassie, Eggstein, Klaasen, Augustinsson - Osako - Sargent, Rashica

Min 90+5 Goool Heidenheim! Se marcheaza din penalty! Acelasi Kleindienst

Min 90+4 Goool Werder! Augustinsson închide meciul! Bremen rămâne în Bundesliga

Min 85. Goool Heidenheim!!! Tim Kleindienst marchează pentru gazde. Final incendiar de meci!

Min 3. Gooool pentru Werder Bremen! Oaspeţii marchează în deplasare în urma autogolului lui Theuerkauf


Heidenheim, revelaţia din liga a doua germană, poate promova în Bundesliga dacă trece de Werder Bremen. Heidenheim a terminat partida tur de la Bremen la egalitate, 0-0, astfel că pleacă înaintea partidei din această seară cu prima şansă.

Werder Bremen nu poate pentru acest meci pe Mohwald, Moisander, Nuri Şahi şi Schimd. Beste şi Langkamp sunt de asemenea incerţi. Gazdele au mai puţine probleme de efectiv. Doar Feick şi Thiel nu vor putea evolua în acest meci.

La casele de pariuri, Werder Bremen (formaţie din Bundesliga) este în continuare favorită. Heidenheim are clar şanse mai mici, dar gruparea de pe Voith Arena a oferit destule surprize în acest sezon.

Partida va fi arbitrată de Felix Brych şi va începe la ora 21:30.

Afla mai multe despre: heidenheimwerder bremen 

viewscnt
Articole similare