Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Wolverhampton a revenit în Premier League după şase ani de absenţă

VIDEO | Wolverhampton a revenit în Premier League după şase ani de absenţă

Premier League

Comentarii

Wolverhampton Wanderers a obţinut din punct de vedere matematic promovarea în Premier League, după şase ani de absenţă. Liderul din Championship şi-a asigurat prezenţa în prima ligă cu patru etape înainte de final, fără să fie nevoie să joace, după ce Fulham a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1, cu Brentford.

Aflată pe primul loc, la nouă puncte de poziţia secundă ocupată de Cardiff, de asemenea promovabilă, şi la 11 de Fulham, înaintea acestei runde, Wolverhampton avea nevoie de un pas greşit al londonezilor pentru a fi sigură de revenirea în Premier League. Aşa s-a şi întâmplat, după ce Fulham a fost egalată în minutul 90+4 al întâlnirii disputate pe teren propriu cu Brentford.

Jucătorii lui Wolverhamtpon au urmărit împreună la TV meciul celor de la Fulham, al cărui final l-au trăit intens. Bucuria a fost, însă, pe măsură.

 

 

Elevii lui Nuno Espirito Santo, care au câştigat 28 dintre cele 42 de meciuri disputate în această ediţie a ligii secunde, vor juca duminică, de la 14:00, cu Birmingham. Wolverhampton este lider în Championship din octombrie anul trecut şi mai are un singur obiectiv pentru acest final de sezon: câştigarea diviziei secunde contra echipei Cardiff, în faţa căreia are un avans considerabil cu patru meciuri rămase de disputat.

Fondată în urmă cu 141 de ani, echipa Wolverhampton are în palmares trei titluri de campioană a Angliei, cucerite în 1954, 1958 şi 1959. De alte cinci ori, Wolverhampton a fost vicecampioană.

Afla mai multe despre: wolverhamptonpremier leaguepromovare 

viewscnt
Articole similare