Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Wrestlerul devenit actor la Hollywood revine în WWE! Dave Batista va fi prezent la SmackDown 1000, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport

VIDEO | Wrestlerul devenit actor la Hollywood revine în WWE! Dave Batista va fi prezent la SmackDown 1000, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport

WWE

Comentarii

Săptămâna dedicată episodului 1000 din SmackDown continuă! Astăzi Telekom Sport ţi-l prezintă pe fostul campion mondial din WWE care a devenit unul dintre cele mai mari actori de la Hollywood. Dave Batista nu putea să lipsească de pe lista legendelor care revin în brandul albastru pentru episodul istoric, care va fi duminică seara la Telekom Sport 2 şi pe site-ul telekomsport.ro.

Batista a câştigat de şase ori cel mai important titlu din WWE, în urma unor meciuri care au rămas pentru totdeauna în memoria fanilor. Iubit de o parte a fanilor, dar detestat de cealaltă, Batista s-a îndepărtat în ultimii ani de prima dragoste - wrestling, datorită impactului uriaş pe care l-a avut la Hollywood, fiind un personaj important în producţii precum Gardienii Galaxiei, Avengers sau Blade Runner 2049. 

Prezenţa "Animalului" la SmackDown a fost posibiliă faptului că s-au terminat filmările la următorul film din seria Avengers doar cu câteva zile în urmă. Dar "Drax" nu vine singur. El se întoarce ca parte a grupului Evolution, din care au mai făcut parte Triple H, Randy Orton şi Ric Flair şi care, pentru o bună perioadă, au dominat WWE-ul. 

Ultimele apariţii ale lui Batista în WWE au fost în 2014, atunci când "Animalul" a câştigat meciul Royal Rumble şi a luptat în main event-ul de la Wrestlemania 30. La scurt timp, el a plecat din cauza neînţelegelilor cu fostul coleg din Evolution, Triple H. 

Episodul 1000 din SmackDown va fi difuzat, în exclusivitate, duminică, de la 23:30, pe Telekom Sport şi pe site. 

Afla mai multe despre: batistawwedave bautistaactorhollywoodsmackdownsmackdown 1000 

viewscnt
Articole similare