Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Xavi nu s-a potolit nici după ce a fost eliminat de Kovacs! Mai întâi l-a înjurat, apoi l-a încolţit pe român. Ce nu s-a văzut la TV

VIDEO | Xavi nu s-a potolit nici după ce a fost eliminat de Kovacs! Mai întâi l-a înjurat, apoi l-a încolţit pe român. Ce nu s-a văzut la TV
Comentarii

Istvan Kovacs a avut parte de un meci tensionat în sferturile Ligii Campionilor. Românul a fost delegat la centru la partida dintre Barcelona şi PSG, câştigată de oaspeţi cu scorul de 4-1.

După 3-2 pentru Barca în tur, catalanii au început tare returul din Spania, iar trupa lui Xavi a deschis scorul în minutul 12 prin Raphinha, care a îndeplinit o formalitate după pasa excelentă a lui Yamal.

În minutul 29, când calificarea părea tranşată în favoarea Barcelonei, Bradley Barcola a scăpat spre poarta catalană, însă a fost oprit de Ronald Araujo. 

Istvan Kovacs nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a eliminat pe uruguayan, spre disperarea apărătorului. Până la pauză, Ousmane Dembele a egalat, iar parizienii au intrat cu mare încredere la vestiare.

După pauză, Vitinha l-a executat pe Ter Stegen cu un şut frumos, iar trupa lui Luis Enrique devenea mare favorită la calificare.

La doar două minute distanţă de la golul doi marcat de PSG, Xavi a fost eliminat de Istvan Kovacs pentru injurii. Tehnicianul catalanilor a fost nemulţumit după ce arbitrul român a acordat un fault la un duel între Zaire-Emery şi Frenkie de Jong.

În minutul 61, Kovacs a indicat punctul cu var pentru PSG, iar Mbappe a dus scorul la 3-1. Superstarul lui PSG a marcat şi pentru 4-1 cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar.

VIDEO | Xavi nu s-a potolit nici după ce a fost eliminat! L-a încolţit pe român şi i-a cerut explicaţii la final

După ce Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei, Xavi l-a ”încolţit” pe arbitru alături de oamenii din staff-ul său.

Antrenorul Barcelonei a venit ameninţător spre Kovacs, cerându-i explicaţii pentru eliminare, iar românul a refuzat în primă fază să-i strângă mâna. Într-un final, cei doi şi-au strâns mâna, însă fostul mijlocaş legendar al Barcelonei a părut nemulţumit în continuare.

  • VIDEO cu rezumatul partidei Barcelona 1-4 PSG

Afla mai multe despre: arbitrajxaviistvan kovacsbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare