Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zenke are deja Dinamo în ADN şi scoate armele: "Mi-e milă de celelalte echipe! Câinele se trezeşte şi va devora multe echipe!" Ce ofertă a refuzat pentru a ajunge în Liga 1

VIDEO | Zenke are deja Dinamo în ADN şi scoate armele: "Mi-e milă de celelalte echipe! Câinele se trezeşte şi va devora multe echipe!" Ce ofertă a refuzat pentru a ajunge în Liga 1

Superliga

Comentarii

Simon Zenke a vorbit pentru Telekom Sport despre viaţa sa la Dinamo şi a dezvăluit că a fost dorit de roş-albi şi înainte ca Mircea Rednic să preia echipa.

Mijlocaşul nigerian spune că şi-a dorit enorm să continue fotbalul în Europa şi chiar a refuzat o ofertă bănoasă din Arabia Saudită pentru a juca în Liga 1.

"Prima dată trebuia să vin la Dinamo când Mutu era director tehnic pentru că mă voia atunci. Ştiu că mă voia pentru că a luat legătura cu impresarul meu, de asemenea a vorbit cu Marius Alexe. Tocmai mă întorsesem din Turcia, nu eram pregătit pentru această provocare şi nici nu ne-am înţeles din punct de vedere financiar atunci. Nu s-a finalizat transferul atunci însă acum Rednic mă ştia din Belgia.

Am avut opţiunea de a mă duce în Arabia Saudită în acea perioadă. Mental mă pregăteam să mă duc acolo, dar imediat a venit oferta de la Dinamo.

Când a venit oferta am zis da. Nu a contat partea financiară. Era vorba despre un club mare şi e important să joci la un club mare ca Dinamo. Şi este în Europa şi a fost foarte important acest lucru şi am vrut să rămân aici. A fost uşoară alegerea. Am vorbit cu antrenorul şi el m-a dorit aici şi a trebuit să vin
", a declarat Zenke pentru Telekom Sport.

Gata să MUŞTE din FCSB: "Câinele doarme acum, dar se va trezi!"

Zenke este deja pus la punct cu rivalitatea dintre roş-albi şi FCSB şi spune că e gata să rămână la Dinamo pentru a readuce echipa în top. Mijlocaşul trecut pe la Karabukspor sau Nancy este o fire războinică şi pare convins 100% de proiectul lui Rednic. "Acum suntem câinii adormiţi, dar ne vom trezi şi vom fi gata de luptă!", spune mijlocaşul.

"Oamenilor de la Dinamo nu le place Steaua. Ceea ce este absolut normal cunoscând rivalitatea dintre cele două echipe. Oricare dintre ele îşi doreşte să fie regina Bucureştiului, aşa că înţeleg perfect această rivalitate. Sper ca Dinamo sezonul viitor să fie acolo sus. Acum, câinele doarme dar se va trezi şi va devora multe echipe.

Ţinând cont de planurile antrenorului nostru, mi-e milă de celelalte echipe în sezonul viitor. Acum suntem câinii adormiţi, dar ne vom trezi şi vom fi gata de luptă
", a mai declarat Zenke pentru Telekom Sport.

În curând pe Telekom Sport: povestea lui Simon Zenke, "Regele" care vrea să readucă gloria în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: simon zenkedinamofcsb 

viewscnt
Articole similare