Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi nebună în Bundesliga! Bayern Munchen a sărbătorit titlul! Surpriza care merge în Europa. Rezumatele etapei

VIDEO | Zi nebună în Bundesliga! Bayern Munchen a sărbătorit titlul! Surpriza care merge în Europa. Rezumatele etapei

Bundesliga

Comentarii

Bayern a câştigat al nouălea titlu consecutiv şi va juca în Champions League alături de Leipzig, Dortmund şi Wolfsburg, care revine în competiţie după cinci ani. Frankfurt şi Leverkusen vor fi reprezentantele Germaniei din Europa League, iar Union va juca în Conference League. Werder şi Schalke au retrogradat direct, iar Koln va juca la baraj.

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga

Bayern Munchen - Augsburg 5-2

Bayern Munchen a sărbătorit după ultimul meci din campionat al 31-lea trofeu din Bundesliga. Chiar dacă meciul nu mai avea nicio miză, bavarezii şi-au respectat blazonul şi au făcut instrucţie cu Augsburg, pe care au învins-o cu 5 la 2. Kimmich şi Coman au semnat cele mai frumoase reuşite ale partidei, dar ultimul gol a fost cel mai important. Lewandowski a marcat pentru a 41-a oară în acest sezon şi a depăşit recordul deţinut de Gerd Muller. A fost ultimul meci la Bayern pentru Boateng, Alaba şi Javi Martinez, dar şi pentru Hansi Flick. Antrenorul care a câştigat şapte trofee în două sezoane pentru bavarezi a fost înlocuit cu Naggelsmann.

Bremen - Monchengladbach 2-4

Victoria lui Gladbach cu 4 la 2 de la Bremen nu a mai contat decât pentru adversari. Werder ocupa locul de baraj înaintea etapei, dar înfrângerea cu Gladbach a fost fatală, iar verzii au retrogradat pentru prima dată după 40 de ani.

Dortmund - Leverkusen 3-1

Deja cu locul de Champions League asigurat, Dortmund a jucat fără presiune cu Leverkusen, pe care a învins-o clar. Haaland, cu o dublă şi Reus i-au adus victoria lui Borussiei. Lars Bender a înscris din penalty pentru aspirine, la ultimul său meci din carieră. Şi el, dar şi fratele Sven au anunţat că se vor retrage. Aceeaşi decizie a luat-o şi Lukas Piszcsek, după 11 ani petrecuţi la Dortmund. Şi arbitrul întâlnirii s-a retras. Manuel Grafe a făcut la final schimb de tricouri cu Haaland. 

Koln - Schalke 1-0

Golul lui Bornauw marcat în minutul 86 al partidei cu Schalke a scăpat-o pe Koln de retrogradarea directă. Ţapii vor juca la barajul de menţinere în Bundesliga.

Union Berlin - RB Leipzig 2-1

Union Berlin revine în Europa după 20 de ani. Berlinezii au întors scorul cu Leipzig şi i-au furat locul de Conference League lui Gladbach. Golul lui Max Kruse din minutul 92 a trimis-o pe Union în Europa.

Frankfurt - Freiburg 3-1

Hoffenheim - Hertha 2-1

Stuttgart - Bielefeld 0-2

Wolfsburg - Mainz 2-3

 

Afla mai multe despre: rezumate bundesligabayern munchenmeciuri bundesliga 

viewscnt
Articole similare