Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi plină în Cupa Franţei. PSG s-a distrat cu Pontivy, Marseille s-a făcut de râs cu o echipă din liga a patra. Toate golurile sunt AICI

VIDEO | Zi plină în Cupa Franţei. PSG s-a distrat cu Pontivy, Marseille s-a făcut de râs cu o echipă din liga a patra. Toate golurile sunt AICI
Comentarii

PSG a început drumul spre al cincilea trofeu consecutiv în Cupa Frantei. A invins-o fără probleme pe Pontivy, echipă din liga a cincea.

Parizienii au deschis scorul printr-un autogol in minutul 24. Au urmat minute bune de chin pana la descatusare. Neymar a facut 2-0 în minutul 70 si i-a liniştit pe suporteri. Imediat, Mbappe a obtinut un penalty si l-a si transformat. Pe final a marcat si Draxler. Neymar i-a pasat superb si Pontivy - PSG s-a terminat 0-4. Parizienii s-au calificat în 16-imile Cupei, competitie in care sunt neînvinsi din 2014 si pe care au castigat-o în ultimele patru sezoane. 

În schimb, cu majoritatea vedetelor pe teren, Marseille a pierdut cu o echipa de liga a patra. Micuta Andrezieux a deschis surprinzator scorul in minutul 17 la o iesire gresita a lui Steve Mandanda. Pe langa gol, Andrezieux a mai avut doua mari ocazii in prima repriza, insa portarul lui OM a reusit sa se opuna de ficare data. Payet, Germain, Thauvain sau Ocampos n-au reuşit sa treaca de o aparare de liga a patra, iar umilinta a fost parafata pe final. Andrezieux a majorat diferenta in minutul 82. Amatorii au invins-o pe Marseille cu 2-0 si s-au calificat in premieră în 16-imile Cupei Frantei.

Surpriza a fost si la Bordeaux, unde Le Havre s-a impus la limita, 1-0. Golul victoriei a venit imediat dupa pauza din piciorul ganezului Assifuah. Bordeaux nu mai pierduse de 11 meciuri consecutive, dar isi poate lua revansa miercuri, cand joaca din nou acasa cu Le Havre, de această dată în Cupa Ligii. 

Afla mai multe despre: cupa franteipontivyneymarpsg 

viewscnt
Articole similare