Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi spectaculoasă în Serie A! Juventus, încă un dezastru. A pierdut cu Atalanta. Lazio - Benevento 5-3, Torino i-a dat o veste rea Parmei

VIDEO | Zi spectaculoasă în Serie A! Juventus, încă un dezastru. A pierdut cu Atalanta. Lazio - Benevento 5-3, Torino i-a dat o veste rea Parmei

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

AC Milan - Genoa 2-1

AC Milan a câştigat la limită meciul cu Genoa, în care Ante Rebic a deschis scorul pentru echipa lui Pioli. Milanezii nu au intrat însă cu avantaj la pauză, pentru că Mattia Destro a marcat pentru Genoa. Oaspeţii au avut însă ghinion: Scamacca şi-a învins propriul portar şi i-a adus victoria lui Milan. 

Atalanta - Juventus 1-0

Atalanta a oferit surpriza zilei în Serie A, în faţa campioanei Juventus. Fără Ronaldo, Bătrâna Doamnă a părut inofensivă. A fost pedepsită în final de execuţia fantastică a lui Malinovski. Atalanta s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul al treilea în Serie A.

Lazio - Benevento 5-3

Lazio şi Benevento au făcut show într-un meci cu opt goluri, pe Olimpico. Echipa lui Ştefan Radu a început excelent şi s-a distanţat repede pe tabelă. Autogolul lui Depaoli, apoi Immobille şi Correa din penalti au dus scorul la 3-0. Benevento a reacţionat chiar înainte de intrarea la cabine. Sau a stabilit scorul pauzei. Lazio a început bine şi repriza a doua. Un nou autogol le-a oferit din nou vulturilor avantaj de trei goluri. Immobile a ratat apoi un penalti, asigurând un final incendiar de meci. Viola şi Glik au marcat pentru Benevento, care a mai avut şi un gol anulat de arbitrajul video. Echipa lui Radu a scăpat de emoţii abia în final, după ce Immobile a făcut dubla, iar Lazio - Benevento s-a terminat 5 la 3.

Torino - AS Roma 3-1

Torino a mai făcut un pas către salvarea de la retrogradare, după o revenire fantastică în faţa Romei. Capitolinii au deschis scorul după numai trei minute prin Mayoral, însă taurii au întors soarta meciului după pauză. Sanabria, Zaza şi Rincon au marcat şi au dus-o pe Torino la cinci puncte de zona retrogradării. Iar taurii au şi un meci mai puţin disputat.

Napoli - Inter 1-1

Napoli a reuşit să întrerupă seria de 11 victorii consecutive a Interului, în meciul 150 din Serie A între cele două echipe. Handanovic a fost eroul napoletanilor cu autogolul pe care şi l-a marcat cu zece minute înainte de pauză. Lukaku a fost ghinionistul serii. A dat de două ori bară, o dată la 0-0 şi încă o dată înainte de pauză. Inter a egalat totuşi la zece minute de la reluare. Eriksen a reuşit primul său gol din acest sezon de Serie A. Napoli putea păstra toate cele trei puncte. Bara a salvat-o şi pe Inter la execuţia lui Politano din final.

Bologna - Spezia 4-1

Afla mai multe despre: rezumate serie ameciuri italiajuventusparmaatalantaac milan 

viewscnt
Articole similare