Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zicu dezamăgit de partida pierdută cu Chindia Târgovişte. Formaţia lui Săndoi a învins-o cu scor de neprezentare pe Farul

VIDEO | Zicu dezamăgit de partida pierdută cu Chindia Târgovişte. Formaţia lui Săndoi a învins-o cu scor de neprezentare pe Farul

Cupa României

Comentarii

La finalul partidei din Cupa României, antrenorii celor două echipe au ieşit la declaraţii şi a au vorbit despre meciul dintre Farul şi Chindia, scor 0-3.

Formaţia lui Săndoi a învins-o cu scor de neprezentare pe echipa lui Zicu

Emil Săndoi vorbeşte în declaraţiile făcute despre obiectivul Chindiei. Antrenorul celor de la Târgovişte a mai discutat şi în legătură cu victoria din Cupa României, dar şi despre problemele clubului.

"Obiectivul nostru rămâne în continuare salvarea de la retrogradare. Ăsta este obiectivul nostru.

Am reuşit să ne impunem, am controlat jocul chiar dacă fără cine ştie ce ocazii am reuşit să ne desprindem, după aceea am gestionat bine. E o victorie, vine într-un moment dificil pentru noi pentru că ştiţi cu ce probleme ne-am confruntat în ultima perioadă.

Sunt convins că se vor găsi soluţii, până la urmă ar fi chiar culmea să nu avem unde să jucăm. Să nu se dispute un meci de primă ligă pentru că nu am avea unde să jucăm, cred că am intra în istorie. Este o situaţie ingrată pentru că noi tot timpul suntem în autocar. Noi nu putem să spunem că jucăm acasă, că avem casa noastră.", a declarat Emil Săndoi.

Zicu dezamăgit de partida pierdută cu Chindia Târgovişte

După declaraţiie date de Emil Săndoi şi Ianis Zicu a vorbit despre partida pe care Farul a pierdut-o cu scor de neprezentare în faţa Chindiei, scor 0-3. Antrenorul constănţenilor a mai vorbit despre un penalty pe care echipa sa nu l-a primit şi a mai discutat în legătură cele 3 puncte pe care Farul trebuie să le primească din meciul cu U Cluj. Zicu a lăsat de înţeles şi care este favorita sa din derby-ul Dinamo - FCSB, partidă care se joacă astăzi (n.r. miercuri) în Cupa României.

"Este cea mai dureroasă înfrângere, diferenţa cea mai m are de scor pe care am trăit-o până acum. Aproape 2 ani aici, e prima dată când pierd la 3 goluri diferenţă. 

Din păcate nu am primit penalty şi vreau să cred că în Liga 2 măcar să primesc un astfel de penalty, pentru că împotriva noastră s-au dat 4 penalty-uri în momente când jucătorii nu au atins mingea cu mâna, de multe ori din cele 4 nu au fost.

Aşteptăm cele 3 puncte pe care comisia trebuie să ni le dea de la meciul cu U Cluj, nu cred că sunt probleme acolo. Cred că este o tergiversare degeaba, ar trebui să ne adea cele 3 puncte iar după aceea să putem să facem şi noi puncte în continuare.

E diferenţă în acest moment între FCSB şi Dinamo. FCSB e o echipă mult mai valoroasă din punct de vedere ofensiv. Existe greu, dar într-un derby se poate întâmpla orice.", a declarat Ianis Zicu.

 

Afla mai multe despre: sandoi zicu 

viewscnt
Articole similare