Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zidane a răbufnit după faza controversată din meciul cu Sevilla! ”Eu nu vorbesc niciodată despre arbitraj, dar sunt foarte nervos!” Ce a spus antrenorul madrilenilor

VIDEO | Zidane a răbufnit după faza controversată din meciul cu Sevilla! ”Eu nu vorbesc niciodată despre arbitraj, dar sunt foarte nervos!” Ce a spus antrenorul madrilenilor

Real Madrid

Comentarii

Meciul jucat duminică seara între Real Madrid şi Sevilla s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Meciul a avut faze controversate, iar arbitrajul video a oferit un moment inedit. La scorul de 1-1, în minutul 74, Karim Benzema a scăpat singur către poarta adversă. Francezul a intrat în careu şi a reuşit să îl dribleze pe portarul Bono, care a oprit marcarea golului printr-o intervenţie neregulamentară.

În mod normal, în urma faultului trebuia acordată lovitură de la 11 metri. Arbitrul a oprit jocul, dar nu a dictat lovitură de la 11 metri, ci a acordat penalty pentru Sevilla, după ce VAR a intervenit, în urma unei faze care se petrecuse înainte de faza cu Benzema, când brazilianul Militao a repins o minge cu mână. 

La sfârşitul meciului Zidane a fost foarte supărat pe arbitraj, chiar dacă decizia arbitrilor de a acorda 11 metri pentru Sevilla a fost corectă. Henţul lui Miliato s-a petrecut înainte ca Bono să îl faulteze pe Benzema. 

”A fost un henţ al lui Militao, dar a existat unul şi la Sevilla (n.r. la Diego Carlos, în aceeaşi fază). Nu m-a convins arbitrul. Eu nu vorbesc niciodată despre arbitraj, dar sunt foarte nervos. Asta este, acum nu se mai poate schimba nimic. Ei au ţinut să-mi explice mie regula henţului la penalty-uri, asta mă deranjează.

Nu am vrut să intru în aşa ceva, dar în meciul ăsta am văzut un henţ al jucătorului de la Madrid şi un altul din partea jucătorului de la Sevilla şi arbitru a fluierat pe cel al Madridului. Asta este realitatea. Nu mai vreau să vorbesc despre arbitri, s-a terminat”, a declarat Zinedine Zidane, potrivit Mundodeportivo.

Real Madrid a ratat şansa de a o egala pe Atletico Madrid în campionat şi rămâne pe locul 2, cu 77 de puncte, fiind la 2 puncte în spatele rivalilor din oraş. Barcelona rămâne pe 3, cu acelaşi număr de puncte ca al echipei lui Zidane. 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare