Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Zidane, înainte de El Clasico: ”Dacă noi suntem în criză, la celelalte echipe e dezastru?” Real Madrid - Barcelona se vede în direct la Telekom Sport 1

VIDEO Zidane, înainte de El Clasico: ”Dacă noi suntem în criză, la celelalte echipe e dezastru?” Real Madrid - Barcelona se vede în direct la Telekom Sport 1

Real Madrid

Comentarii

Înainte de Real Madrid-Barcelona, Zinedine Zidane, antrenorul formaţiei blanco a susţinut o conferinţă de presă.

Francezul a atins mai multe subiecte considerate sensibile în acest moment la Madrid. Pentru gruparea blanco urmează un test extrem de dificil contra eternei rivale, la câteva zile după eşecul din UEFA Champions League contra lui Manchester City.

Real Madrid - Barcelona LIVE STREAM ONLINE

Zidane a primit în ultima vreme o serie de critici din partea fanilor, dar şi a presei spaniole: ”Fiecare dintre noi e liber să critice şi asta faceţi şi voi, presa. Putem pierde meciuri, dar responsabilul sunt eu. Vă înţeleg, nu e nimic nou pentru mine. Ştiu însă ceea ce am de făcut, atât eu cât şi jucătorii mei, aşa că vom încerca să o scoatem la capăt împreună. Dacă noi suntem în criză, la celelalte echipe e dezastru?” a declarat Zidane.

Există Messidependenţă la Barcelona? ”Ştim cât este de important pentru pentru ei. Există posibilitatea ca fără Leo Messi, Barcelona să arate mult mai rău. Noi suntem preocupaţi însă de ceea ce avem noi de făcut, e mai important pentru noi!” a mărturisit tehnicianul francez al Realului.

Factorul Santiago Bernabeu s-ar putea demonstra un avantaj mare pentru Real Madrid: ”Suntem într-un moment delicat pentru că avem trei meciuri consecutive în care nu am câştigat contra lor pe stadionul nostru. Sunt lucruri care se pot întâmpla, aşa este. Starea noastră de spirit şi fotbalul nostru poate schimba lucrurile. Fanii sunt foarte importanţi, împreună putem schimba lucrurile. Avem nevoie de publicul nostru din minutul 1 până în minutul 90. Pot înţelege că sunt supăraţi, dar avem nevoie de ei şi ei au nevoie de noi” a anunţat Zidane.

Faptul că ofensiva blanco trece printr-un moment dificil nu-l sperie pe tehnicianul francez. Benzema are doar două goluri în ultimele 13 meciuri, Bale doar trei în ultimele 25, iar Eden Hazard este accidentat: ”Nu sunt preocupat să ştiţi. Am câştigat în ultimele patru luni meciuri şi fără Eden în teren. La final, nu e vorba despre asta, important este grupul. În plus, cred că noi am arătat că suntem în stare să marcăm multe goluri. Există oportunităţi acum pentru alţi fotbalişti, aşa că mereu trebuie să aleg opţiunile cele mai potrivite” a mai spus tehnicianul madrilenilor. 

Afla mai multe despre: zidanereal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare