Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Zidane, mesaj de încurajare pentru fani! Antrenorul Realului rămâne optimist

VIDEO Zidane, mesaj de încurajare pentru fani! Antrenorul Realului rămâne optimist
Comentarii

Şi Zinedine Zidane îi sfătuieşte pe oameni să respecte regulile impuse de autorităţi în plină pandemie de coronavirus. Alături de o parte dintre jucătorii săi, antrenorul Realului a transmis şi un mesaj video de solidaritate.

Zinedine Zidane le-a transmis fanilor un mesaj de încurajare. În Spania s-au înregistrat peste 65.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar peste 5.000 de oameni şi-au pierdut viaţa. Este a doua cea mai afectată ţară din Europa, după Italia. 

”Cu toţii ne aflăm într-o situaţie specială. Ai grijă de tine, de persoanele dragi şi bucură-te de casa ta. Acesta este singurul mod prin care putem să câştigăm împreună”, a fost mesajul lui Zidane. 

În plus, antrenorul şi jucătorii echipei Real Madrid au postat un clip video legat de stadionul Santiago Bernabeu, care va fi folosit pentru stocarea echipamentelor medicale. ”Să umplem Bernabeu de solidaritate” a fost mesajul lui Zidane, Hazard, Carvajal, Modric şi Lucas Vazquez.  

AICI E VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=ParqjHsELCY

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe