Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zidane, scos din sărite de către un jurnalist! "Munca ta e ruşinoasă, vino aici fără cameră!" Prima apariţie a francezului după despărţirea de Real Madrid

VIDEO | Zidane, scos din sărite de către un jurnalist! "Munca ta e ruşinoasă, vino aici fără cameră!" Prima apariţie a francezului după despărţirea de Real Madrid

La Liga

Comentarii

Real Madrid a hotărât să încheie colaborarea cu Zidane la sfârşitul sezonului trecut, iar în locul lui a fost numit italianul Carlo Ancelotti.

Francezul a mers să îl vadă pe fiul său, Luca Zidane, care a fost titular în poarta lui Rayo Vallecano, la partida contra Gironei, scor 1-2, în manşa tur a finalei play-off-ului de promovare în La Liga. Aceasta a fost prima apariţie publică a lui Zidane după ce s-a despărţit de fosta campioană a Spaniei, iar francezul s-a enervat pe un jurnalist care îi punea întrebări. 

Sergio Quirante, de la emisiunea Gol, l-a întrebat pe Zidane dacă crede că scrisoare de despărţirea făcută publică l-a deranjat pe Florentino Perez. 

"Vei continua să pui aceleaşi întrebări lipsite de sens?", a spus Zidane supărat. "Nu, întreb doar despre scrisoare", i-a răspuns jurnalistul. 

"Vei pune aceleaşi întrebări? Munca ta e ruşinoasă! Te cunosc şi mă cunoşti. Vino încoace, vino să vorbeşti cu mine fără camere", a spus francezul care l-a luat pe jurnalist să vorbească cu el între patru ochi. 

Zidane a lăsat de înţeles în scrisoarea de despărţirea că nu a avut o relaţie bună cu preşedintele Florentino Perez şi i-a reproşat oficialului de la Madrid mai multe lucruri. 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare