Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zile decisive pentru alegerea noului selecţioner de la naţionala U21! Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă

VIDEO | Zile decisive pentru alegerea noului selecţioner de la naţionala U21! Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă

FRF

Comentarii

Mihai Stoichiţă (65 de ani), şeful Comisiei Tehnice a FRF, a anunţat că joi va lua o decizie în ceea ce priveşte postul de selecţioner la naţionala de tineret a României, după ce Mirel Rădoi a fost promovat la naţionala mare. Lista conţine mai multe variante, cu care Stoichiţă a luat deja legătura, dar urmează să ia o decizie definitivă în privinţa alesului.

Stoichiţă se va sfătui cu membrii Comisiei Tehnice, pe care o conduce, va lua o decizie în ceea ce priveşte numele viitorului selecţioner al naţionalei U21, iar vineri va ajunge la Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pentru a-i prezenta variantele alese şi pentru a obţine aprobarea sa.

"Joi o să fie Comisie Tehnică. Joi o să le mai cer o dată părerea celor din Comisie, o să îi informez ce am făcut în această vacanţă, pentru că am fost pe ici pe colo, am luat legătura cu unii de pe acea listă. O să le expun exact care e situaţia lor şi care sunt impedimentele întâmpinate în luarea unei decizii. Rămân celelalte variante pe care până joi trebuie să îşi fixeze candidatul, pentru că eu trebuie să mă duc la preşedinte vineri ca să îi prezint soluţiile alese", a spus Mihai Stoichiţă, pentru Telekom Sport.

Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Cristi Chivu sau Nicolae Dică sunt câteva dintre numele vehiculate pentru postul lăsat vacant de plecarea lui Mirel Rădoi la echipa naţională mare a României.

Afla mai multe despre: mihai stoichitaselectioner u21alegere 

viewscnt
Articole similare