Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Zinchenko, show total după ce Ucraina s-a calificat la EURO 2020. A pupat-o pe jurnalista care i-a luat interviul

VIDEO |  Zinchenko, show total după ce Ucraina s-a calificat la EURO 2020. A pupat-o pe jurnalista care i-a luat interviulgalerie foto
Comentarii

Ucraina s-a calificat la EURO 2020 după 2-1 cu Portugalia, motiv de mare sărbătoare pentru Oleksandr Zinchenko, care la interviuri a pupat-o pe Vlada Sedan, jurnalista care i-a luat interviul de după meci.

Ucraina a reuşit să obţină calificarea la EURO 2020 după o victorie superbă cu Portugalia, pe care a învins-o cu 2-1. La final, cel mai distrat a fost Oleksandr Zinchenko. Mijlocaşul lui Manchester City a dansat, a ţipat, a pupat-o pe jurnalista care l-a intervievat şi a strigat cât l-au ţinut plămânii: ”În seara asta toţi ar trebui să facă dragoste toată noaptea”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VLADA SEDAN!

Mulţi l-au criticat însă pe reţelele de socializare pentru gestul de a o pupa pe Vlada Sedan. Însă aceştia s-au liniştit după ce au aflat că între Oleksandr Zinchenko şi frumoasa jurnalistă ucraineană există o poveste de dragoste care a început în urmă cu câteva luni.

viewscnt
Articole similare