Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ziua şi conflictul pentru Mircea Rednic: "Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei, că era să zic altceva"

VIDEO | Ziua şi conflictul pentru Mircea Rednic: "Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei, că era să zic altceva"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, i-a dat replica finanţatorului clubului Botoşani, Valeriu Iftime, care a criticat sistemul de premiere din Ştefan cel Mare. Asta după ce Rednic şi-a obişnuit fotbaliştii cu prime din propriul buzunar.

Mai mult, tot în acest context, patronul Botoşaniului l-a numit pe Mircea Rednic "struţo-cămilă" şi a punctat că "Puriul" nu se poate compara cu Gică Hagi şi Ionuţ Negoiţă.

Replica lui Mircea Rednic nu a întârziat să apară.

"Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei sau era să zic altceva. Să îşi vadă de echipele lor. Nu ştiu de ce nu îşi vede de treabă, că eu nu am avut nimic cu el. Să nu intre în gura mea. Îl rog să îşi vadă de treaba lui, pot să zic că am primit primul salariu de la Dinamo şi l-am dăruit jucătorilor.

Am spus că nu voi lua salariu. Vedem, dacă vom intra în play off am o primă de 20.000. Până atunci, ce voi lua, voi da jucătorilor, că merită", a declarat Rednic, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare