Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ziua X în 2.Bundesliga! Două meciuri s-au terminat la egalitate, Sandhausen a învins-o pe Hannover. Vezi aici rezumatele

VIDEO | Ziua X în 2.Bundesliga! Două meciuri s-au terminat la egalitate, Sandhausen a învins-o pe Hannover. Vezi aici rezumatele

Bundesliga

Comentarii

Urmareste mai jos rezumatele meciurilor de sambata din 2.Bundesliga.

Arminia Bielefeld a câştigat în deplasarea de la Kiel, şi a făcut un pas uriaş spre Bundesliga. Clauss a deschis scorul la mijlocul primei reprize pentru lider. Partea a doua le-a aparţinut în totalitate celor de la Holstein. Muhling a reuşit să egaleze repede după reluare. Lee a trecut apoi incredibil pe lângă golul de 2-1. Şi a regretat, pentru că în prelungiri Arminia a înscris prin Schipplock şi a plecat cu toate punctele. Echipa din Bielefeld are un avans de opt puncte faţă de Stutgart şi de zece faţă de Hamburg.

Sandhausen a pus capăt unei serii de meciuri fără victorie care a început pe 1 decembrie după meciul jucat acasă cu Hannover. Toate golurile partidei s-au marcat în repriza secundă. Biada a deschis scorul şi peste doar cinci minute s-a făcut 2-0, după reuşita lui Nauber. Guidetti a redus din diferenţă pentru Hannover, însă Turpitz a închis tabela la 3-1.

La Karlsruhe s-a înregistrat una dintre remizele zilei. Ben Hatira a ratat un penalty pentru gazde în startul reprizei a doua. Diamantakos a deschis scorul pentru Sankt Pauli, dar oaspeţii s-au bucurat doar două minute, pentru cu Gondorf a egalat.

Singurul meci al zilei fara goluri in Zweite Bundesliga a fost cel dintre Nurnberg si Bochum. Ocaziile importante au aparut in partea secunda. Losilla si Wintzheimer de la Bochum au ratat din pozitii bune, dar cel mai aproape de gol au fost gazdele. Hack a trimis in transversala. Bochum e la a treia remiza alba consecutiva in deplasare, iar Nurnberg ajunge la cinci meciuri la rand fara victorie.

Afla mai multe despre: 2.bundesliga 

viewscnt
Articole similare