Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan la 40 de ani! Cum se pregăteşte suedezul

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan la 40 de ani! Cum se pregăteşte suedezul

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic are o vârstă la care mulţi jucători de fotbal au agăţat deja ghetele în cui, dar suedezul se antrenează în continuare la cel mai înalt nivel.

Starul nordic a fost marele absent din derby-ul contra lui Inter Milano. Echipa lui s-a impus cu 2-1, graţie dublei de senzaţie reuşită de Giroud. Ibra nu a putut juca din cauza unei accidentări. 

În urmă cu două săptămâni, atacantul suedez s-a accidentat. El a părăsit terenul în minutul 29 al derby-ului cu Juventus, din cauza unei inflamaţii la tendonul lui Ahile, iar în ultimele zile, Zlatan s-a pregătit separat faţă de colegii lui. 

În meciul contra lui Inter, nordicul nu a jucat, deoarece staff-ul lui AC Milan nu a dorit să îşi asume un risc. Coerriere della Sera a anunţat că fostul jucător de la PSG ar putea rata chiar şi meciul contra lui Lazio din sferturile Cupei Italiei, programat pe 9 februarie.

Totuşi, Zlatan nu renunţă şi se antrenează ca un adevărat spartan pentru a reveni pe teren. Într-un videoclip postat pe contul de Twitter al celor de la Marca a fost surprins antrenamentul dificil pe care Zlatan Ibrahomivic îl face. 

Abdominales 'murciélago' al estilo @Ibra_official: ¿cuántas te saldrían a ti? pic.twitter.com/Dwfl3jT5JY

Afla mai multe despre: ac milan-zlatan-serie a 

viewscnt
Articole similare