Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zvonurile au fost confirmate! Antrenorul din Liga I care ar putea ajunge la FCSB: "E posibil să colaborăm"

VIDEO | Zvonurile au fost confirmate! Antrenorul din Liga I care ar putea ajunge la FCSB: "E posibil să colaborăm"

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru a confirmat că a avut mai multe discuţii cu Gigi Becali în ultima vreme, dar ele au avut ca subiect prestaţiile fotbaliştilor împrumutaţi de vicecampioană la Academica Clinceni.

Robert Ion şi Cristian Dumitru sunt cei doi jucători trimişi la ilfoveni în această vară. Antrenorul lor ar putea face drumul invers. Numele lui a apărut ca variantă pentru conducerea tehnică a roş-albaştrilor. 
 
"Pe mine nu m-a contactat nimeni. Singurele discuţii pe care le-am avut cu domnul Becali au fost referitoare la cei 2 juniori pe care îi avem aici. M-a întrebat de situaţia lor. 
Şi că într-un viitor apropiat sau îndepărtat, nu ştim, e posibil să colaborăm. Atât şi nimic mai mult.  Momentan sunt aici, sunt la Academica, sunt sub contract. Am un meci foarte important vineri şi nu mă interesează alte lucruri decât să câştig meciul cu Târgovişte" a declarat Ilie Poenaru. 
 
Antrenorul care are două promovări în Liga I nu se autopropune pentru a ajunge pe banca FCSB aşa cum au făcut alţi antrenri despre care s-a vorbit ca ar putea ajunge la echipa finanţată de Gigi Becali în locul lui Bogdan Andone
 
"Deocamdată nu iau postul nimănui. Eu sunt aici, la Academica, Vergil este acolo, face o treabă foarte bună şi se vede că, chiar dacă a pierdut cu Astra, echipa a arătat altfel. El este în momentul de faţă antrenorul principal al echipei. Nu pot decât să îi  urez baftă în ceea ce face acolo" a încheiat tânărul antrenorul. 
 
 

Afla mai multe despre: academica clincenifcsbilie poenaruantrenor 

viewscnt
Articole similare