Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viera şi-a cerut scuze că l-a lovit pe Ianis Hagi, dar a contraatacat: ”Eu am dat în minge el trebuia să se oprească”

Viera şi-a cerut scuze că l-a lovit pe Ianis Hagi, dar a contraatacat: ”Eu am dat în minge el trebuia să se oprească”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, în primul meci al etapei a XXV-a Ligii I, în care a ratat un penalty

Ousmane Viera a fost protagonistul celui mai încrâncentat şi discutat moment al partidei. În minutul 49 el a avut o intrare foarte dură la Ianis Hagi, o intrare nesancţionată de centralul Marcel Bârsan nici măcar cu fault. Viera a explicat la Telekom Sport ce s-a întâmplat şi regetă că l-a accidentat pe mijlocaşul Viitorului: ”Am încercat să vorbesc cu el. L-am lovit, dar fără intensitate şi fără să vreause întâmplă la fotbal. Îmi pare rău pentru el sincer. Nu-i vorba de gravitate, eu am dat în minge el trebuia să se oprească. Piciorul meu deja plecase, am atins mingea, el nu trebuia să se mai bage. Am simţit că l-am lovit şi îmi pare rău. A plecat în vestiar imediat, imediat ce s-a terminat meciul a plecat. Era frig şi m-am gândit să mă duc după aceea la el, dar îmi cer scuze faţă de el şi faţă de toată lumea” a spus Viera în interviul acordat reporterului Telekom Sport, Eduard Zelgin, al finalul partidei.

Despre partida cu Viitorul, Viera spune că echipa sa merita să câştige: ”Am jucat bine în repriza a doua, am avut ocazii, dar ăsta e fotbalul, se întâmplă. Vremea s-a schimbat brusc azi, terenul a fost adaptat, dar asta este, trebuia să ne adaptăm” a mărturisit căpitanul lui Sepsi.

Pentru Viera urmează meciul cu CFR, o partidă împotriva fostei sale formaţii: ”Nu mai contează că am jucat cu CFR. Mă gândesc la Sepsi şi mergem la victorie acolo. Trebuie să ne pregătim şi să câştigăm” a mai spus Ousmane la Telekom Sport după 1-1 cu Viitorul. 

Afla mai multe despre: ousmane viera 

viewscnt
Articole similare