Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitor sumbru pentru Dinamo. Legenda ”câinilor” se teme de ce e mai rău: ”Se va alege praful fără stabilitate!” EXCLUSIV

Viitor sumbru pentru Dinamo. Legenda ”câinilor” se teme de ce e mai rău: ”Se va alege praful fără stabilitate!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia în care se află echipa sa de suflet, Dinamo Bucureşti.

Florentin Petre, Giani Kiriţă, Răzvan Raţ, Daniel Niculae şi Marius Niculae au evoluat într-un turneu de old boys în care au făcut spectacol: ”Sunt cele mai frumoase că aşa ne mai tachinăm şi noi prin vestiar. Prima întrebare e că ce te-ai mai îngrăşat, ce bine ţi-e, nu?  Cel mai bine dintre toţi că e gras sau că e slab?  Cel mai bine dintre toţi sunt eu. Nu sunt aşa de gras cum sunt foştii mei colegi, vreau să-l văd pe Marius Niculae că el e cel care se antrenează zi de zi. Dacă i-aş strânge pe toţi aş face cea mai bună echipă din Liga 1, aşa cum suntem aici, două loturi, fiecare cu 45 minute am rezista fără nicio problemă” a glumit Florentin Petre.

Un mare dinamovist, fostul fotbalist al ”câinilor” a vorbit şi despre situaţia echipei sale de suflet: ”Am trecut prin atâtea lucruri cu acest club încât ne este destul de greu. Sper din tot sufletul să-şi revină şi să regleze toate problemele care sunt. Trebuie să privim şi partea bună a lucrurilor. S-a greşit enorm cu aducerea acestor băieţi din Spania, dar nu ştia nimeni ce se putea întâmpla în momentul acela. Acum că au greşit, trebuie daţi la o parte şi să vină alţii, dar cine?” s-a întrebat Petre.

El crede că actualul antrenor din Ştefan cel Mare, Cosmin Contra, nu are nicio vină pentru ceea ce se întâmplă la echipă: ”E un băiat minunat, a venit la greu, dar n-ai cum să faci performanţă şi nu poţi să ţii acei jucători dacă nu sunt bine plătiţi. Dacă se va rupe căruţa, va fi numai din vina oamenilor care au promis că vin cu bani şi cu ceea ce au promis. Atâta timp cât nu e stabilitate, se va alege praful” a mărturisit Florentin Petre, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Florentin Petre a jucat în Ştefan cel Mare între 1994 şi 2006. Produs al clubului din Ştefan cel Mare, Petre este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai ”câinilor” din ultimii ani. A cucerit trei titluri de campion cu Dinamo, cinci Cupe ale României şi o Supercupă în 2005.

Afla mai multe despre: florentin petre 

viewscnt
Articole similare