Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a anunţat al patrulea transfer al zilei: "Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun şi să ajung la naţională"

Viitorul a anunţat al patrulea transfer al zilei: "Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun şi să ajung la naţională"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a anunţat, vineri, că şi-a asigurat serviciile fundaşului dreapta Robert Băjan, care a evoluat ultima oară la Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2. În aceeaşi zi, clubul condus de Gheorghe Hagi a oficializat alte trei transferuri.

"Ce m-a determinat? În primul rând, că este domnul Hagi. Voiam de mult să lucrez cu dumnealui. Este o echipă tânără, se vrea performanţă şi întotdeauna promovează tineri talentaţi. Este un pas foarte mare în cariera mea, este prima echipă cu care semnez în Liga 1", a spus Robert Băjan, într-un interviu acordat site-ul grupării constănţene.

Noul jucător al Viitorului are obiective îndrăzneţe: "Pe zi ce trece vreau să fiu cel mai bun, să demonstrez că sunt cel mai bun şi să mă antrenez în continuare cât mai bine. De la Viitorul au plecat foarte mulţi la echipa naţională, este o şansă pentru mine, de ce nu?".

În vârstă de 22 de ani, Băjan evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a mai jucat în carieră pentru FC Farul, FC Braşov, ASA Târgu Mureş şi Pandurii Tg. Jiu. Este de asemenea fost internaţional U19.

Viitorul a mai anunţat vineri trei alte transferuri: Cătălin Ţîră, Lyes Houri şi Vlad Achim.

Afla mai multe despre: viitorulbajanliga 1 

viewscnt
Articole similare