Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a negat, dar italienii sunt siguri! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: ”Ianis Hagi şi Băluţă, la Genoa”. Suma reală de transfer

Viitorul a negat, dar italienii sunt siguri! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: ”Ianis Hagi şi Băluţă, la Genoa”. Suma reală de transfer

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a negat transferul lui Ianis Hagi şi Tudor Băluţă la Genoa, dar informaţiile din Italia rămân aceleaşi. Gazzetta dello Sport a anunţat, în ediţia tipărită de duminică, faptul că Genoa a bătut palma cu Viitorul.

Ianis Hagi şi Tudor Băluţă au semnat cu Genoa. Vor veni la echipă la finalul sezonului, după Campionatul European de tineret. Suma de transfer e de 3 milioane de euro”, a spus Gianluca Di Marzio, un jurnalist italian specialist în zona de transferuri.

Hagi s-a grăbit să nege informaţiile, iar Viitorul a anunţat că Ianis şi Băluţă nu au semnat cu nicio echipă şi că rămân în continuare fotbaliştii fostei campioane a României.

Duminică, Gazzetta dello Sport a preluat informaţia şi a aflat şi ea că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă ar fi semnat deja cu Genoa. Italienii au modificat însă suma de transfer, care s-ar ridica la aproape şase milioane de euro. O cifră mult mai apropiată de pretenţiile lui Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagibalutagenoaitaliatransferviitorul 

viewscnt
Articole similare