Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB. Preţurile sunt piperate!

Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB. Preţurile sunt piperate!

FCSB

Comentarii

Biletele pentru FC Viitorul - FCSB vor fi puse în vânzare începând cu ziua de miercuri, 18 aprilie, iar preţurile sunt destul de mari pentru Liga 1.

.

Întâlnirea dintre echipele antrenate de Gheorghe Hagi şi Nicolae Dică se vor întâlni sâmbătă. ora 20.45, iar oficialii formaţiei din Constanţa au anunţat preţurile biletelor pentru acest derby din playout.

Astfel, biletele pentru FC Viitorul - FCSB se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei - Tribuna I, 80 lei - Tribuna II şi  40 de lei  la Peluza I şi Peluza a II-a. Mai mult, numărul maxim de tichete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de 4.

Momentan, tichetele se pot achiziţiona online. De miercuri, 18 aprilie, ora 10.00 se vor putea achiziţiona şi de la stadionul "Central". În ziua programării meciului FC Viitorul - FCSB, la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune de la ora 18.00, doar în cazul în care nu se vor epuiza.

FC Viitorul - FCSB, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 20.45, Meciul se poate vedea pe Telekom Sport 1, iar faze importante vor fi şi telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fcsbviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare