Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a reacţionat în presa din Scoţia după ce Ianis Hagi s-a transferat la Glasgow Rangers: ”Îmi doresc pentru el să reuşească”

Viitorul a reacţionat în presa din Scoţia după ce Ianis Hagi s-a transferat la Glasgow Rangers: ”Îmi doresc pentru el să reuşească”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a transferat sub formă de împrumut la Glasgow Rangers şi Cristi Bivolaru - directorul general al Viitorului - le-a transmis scoţienilor că au făcut o mutare inspirată.

Ianis Hagi n-a reuşit să se impună la Genk, club care a plătit în vară 4 milioane de euro pentru transferul de la Viitorul. Tânărul internaţional român n-a primit prea multe şanse, deşi a avut momente de sclipire atunci când a fost folosit. Până la urmă, Ianis Hagi a fost împrumutat până în vară la Glasgow Rangers, locul doi în Scoţia.

Jurnaliştii ce la dailyrecord.co.uk au încercat să afle câteva detalii despre Ianis şi l-au sunat pe Cristi Bivolaru, directorul general la FC Viitorul, club la care fiul lui Gică Hagi s-a format. Bivolaru le-a transmis scoţienilor că potenţialul lui Ianis este uriaş:

”Sunt sigur că Ianis poate realiza tot ceea ce a făcut tatăl său. N-aş spune-o dacă nu aş crede asta cu adevărat. L-am urmărit pe tatăl său încă de la 15 ani şi pe Ianis la fel. Trebuie să recunosc că, atunci când l-am văzut prima dată pe Ianis, nu a fost ceea ce mă aşteptam. Am avut o percepţie diferită, din cauza amintirilor despre tatăl său, dar ei au stiluri diferite. Tatăl său a fost, de asemenea, un jucător foarte creativ, dar poate un pic cam egoist, care prefera să păstreze mingea, să creeze şi să înscrie el. Ianis este jucător care poate găsi cea mai bună soluţie pentru o situaţie, creează şanse şi acţionează ca un lider încă de când avea doar 16 ani.

”Nu a primit prea mult şanse la Genk, dar, când a jucat, a făcut-o mereu bine. Este inteligent, creativ şi capabil să ofere pasa finală sau să înscrie chiar el. Tot ce ar nevoie este o şansă. Îmi doresc pentru el să reuşească, deoarece este un băiat fantastic, sincer, inteligent şi bine crescut”, a declarat Cristi Bivolaru pentru dailyrecord.co.uk.

Cât trebuie să plătească Glasgow pentru transferul definitiv al lui Ianis

Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat de Genk până în vară, dar Glasgow are opţiune pentru un transfer definitiv. În cazul în care Ianis Hagi va impresionat şi scoţienii vor fi interesaţi să-l păstreze, vor fi nevoiţi să achite 5 milioane de euro. Genk a plătit 4 milioane de euro pentru transferul lui Ianis de la Viitorul, însă Gică Hagi a păstrat şi procent dintr-o eventuală revânzare. Ceea ce înseamnă că şi Viitorul ar urma să primească bani dacă cei de la Glasgow se hotărăsc să-l transfere definitiv.

Afla mai multe despre: cristi bivolaru 

viewscnt
Articole similare