Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul anunţă: ”Am 'transferat' un atacant cu 50 de goluri în ultimul sezon”. Gică Hagi propune încă un jucător interesant

Viitorul anunţă: ”Am 'transferat' un atacant cu 50 de goluri în ultimul sezon”. Gică Hagi propune încă un jucător interesant

Superliga

Comentarii

Gică Hagi propune încă un nume pentru sezonul viitor. Louis Munteanu, un atacant care va împlini 17 ani pe 16 iunie, va fi promovat la seniori, după ce a reuşit să înscrie 50 de goluri într-un sezon pentru echipele U17 şi U19 ale Viitorului.

Viitorul a anunţat pe contul oficial de Facebook că Louis Munteanu va fi promovat la seniori, după un sezon excelent pe care l-a avut la Viitorul U 17 şi U19:

”FC Viitorul "transferă" un atacant cu 50 de goluri în ultimul sezon ! Nu a împlinit încă 17 ani (16 iunie 2002), dar a fost anunţat deja la prima echipă a Viitorului ! Dublu campion de juniori în acest an, cu Viitorul U17 şi U19, Louis Munteanu a impresionat atât prin evoluţiile de la echipa de club cât şi de la naţionala de juniori a României”, este comunicatul Viitorului, care este însoţit de un interviu cu tânărul atacant.

Louis Munteanu spune că abia aşteaptă să joace pentru echipa de seniori şi speră să nu înşele aşteptările: ”Eu muncesc foarte mult la antrenament, încerc foarte multe execuţii şi la meci se pare că-mi iese [...] (n.r. Despre promovarea la seniori) Este o provocare, dar şi o responsabilitate şi sper răsplătesc prin evoluţiile mele. Lewandowski este jucătorul meu preferat, este foarte eficient, îmi place cum se demarcă şi îmi plac execuţiile lui”, a declarat Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: louis munteanuviitorul 

viewscnt
Articole similare