Experiențe împreună.
You are here:

Viitorul Balon de Aur vine de la Borussia Dortmund! La 15 ani a scris istorie în Bundesliga U19. Ce record a stabilit

Viitorul Balon de Aur vine de la Borussia Dortmund! La 15 ani a scris istorie în Bundesliga U19. Ce record a stabilit
Comentarii

Youssoufa Moukoko este un nume pe care trebuie să îl reţină orice microbist. La doar 15 ani, atacantul născut în Camerun a scris istorie în Bundesliga U19.

La doar 14 ani, Moukoko, care deţine cetăţenie germană, deja juca în UEFA Youth League, împotriva unor fotbalişti care au făcut, între timp, saltul la seniori. La 15 ani, el deja a stabilit un record greu de bătut în Bundesliga U19. 

În doar 20 de meciuri pentru echipa de tineret a lui Borussia Dortmund, atacantul a marcat nu mai puţin de 34 de goluri şi se anunţă noul puşti-minune al fotbalului mondial. Totuşi, el încă nu poate debuta la prima echipă a lui Dortmund. 

Motivul? Regulamentul din Bundesliga nu le permite cluburilor să folosească fotbalişti sub 16 ani. Astfel, Moukoko mai are de aşteptat cel puţin până sezonul viitor până când să joace alături de Haaland, Sancho şi Marco Reus. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe