Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul CONFIRMĂ discuţiile cu Barcelona pentru Ianis Hagi! Explicaţia lui Gică Popescu: de ce au fost refuzaţi catalanii

Viitorul CONFIRMĂ discuţiile cu Barcelona pentru Ianis Hagi! Explicaţia lui Gică Popescu: de ce au fost refuzaţi catalanii

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi, precizând că interesul Barcelonei pentru internaţionalul român a fost real, dar că Viitorul a fost cea care nu a dorit ca negocierile să continue.

Baciul a explicat că "proiectul sportiv" propus de catalani nu a fost de interes pentru echipa sa, lăsând să se înţeleagă că Viitorul nu ar fi fost de acord ca Ianis să fie împrumutat de Barcelona la altă echipă (în discuţie era Valladolid, conform presei din Spania).

Gheorghe Hagi a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte ca fiul său să meargă la o echipă unde să fie privit drept titular, pentru a nu repeta experienţa neplăcută de la Fiorentina, club de unde a fost răscumpărat de Viitorul.

"Există interes şi din partea Barcelonei, au existat discuţii cu Barcelona, deocamdată proiectul sportiv pe care ni-l propune Barcelona pentru noi nu este de interes. Asta nu înseamnă că într-o zi două să nu vină cu o altă propunere tehnică. Important este că astfel de echipe se interesează. Asta arată cât de respectat şi cât de improtant este Ianis pentru cluburile mari", a declarat Gheorghe Popescu la ProX.

Afla mai multe despre: barcelonaviitorulhagi 

viewscnt
Articole similare