Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul Constanţa - 10 ani de la înfiinţarea clubului. Hagi şi Popescu au sărbătorit printre fani

Viitorul Constanţa - 10 ani de la înfiinţarea clubului. Hagi şi Popescu au sărbătorit printre fani

Farul Constanța

Comentarii

A fost sărbătoare la Constanţa, unde Viitorul a celebrat un deceniu de existenţă. Hagi are cu ce să se laude. În doar 10 ani, Viitorul şi-a trecut în cont titlul, Cupa şi Supercupa, dar şi alte 35 de titluri la juniori.

Au trecut 10 ani de la înfiinţarea Academiei, iar la Constanţa va fi o adevărată sărbătoare, într-un mall din oraş.

”Trebuie să ne dezvoltăm, să perfecţionăm tot ce am făcut bine şi să fim motivaţi în continuare, pentru că numai asta poate să te ducă la lucruri foarte bune. Cuvântul e dezvoltare în continuare. Trebuie să creştem, să devenim mai buni, mai competitivi” a mărturisit Gică Hagi la sărbătoarea echipei sale.

”Zece ani frumoşi, în care am câştigat trei trofee, pe care doar le visam când eram mic. Acum totul a devenit realitate, dar asta doar cu muncă, cu seriozitate, cu mult timp petrecut pe teren, aşa cum spune domnul Hagi”

Şi Gică Popescu a vorbit despre ceea ce înseamnă Viitorul şi ceea ce se doreşte să fie de aici încolo: ”Dorim ca în fiecare an, acest proiect să crească, să reuşim la un moment dat să reprezentăm forţa principală din fotbalul românesc. Şi, bineînţeles, să reprezentăm cum trebuie fotbalul românesc în cupele europene”. Viitorul a câştigat deja Liga 1, Cupa României şi Supercupa României.

Afla mai multe despre: gică hagigică popescuviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare