Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul debutează în noul sezon din Europa League. Ce spune Gică Hagi despre meciul de diseară

Viitorul debutează în noul sezon din Europa League. Ce spune Gică Hagi despre meciul de diseară

UEFA Europa League

Comentarii

Viitorul este prima echipă din Liga 1 care debutează în noul sezon din Europa League. Fosta campioană va întâlni Racing Luxembourg, în această seară, de la 21:00. Gică Hagi speră să nu aibă surprize neplăcute.

Viitorul intră în focurile cupelor europene. Constănţenii vor juca pe terenul celor de la Racing Luxembourg, în această seară, de la 21:00. Echipa este o necunoscută pentru Gică Hagi, care spune că nu i s-a mai întâmplat să joace contra unei echipe de club din Luxemburg. Hagi speră însă într-un rezultat bun:

”Încercăm să ne impunem, să ne facem jocul nostru şi să încercăm să marcăm. Va fi o dublă echilibrată şi noi sperăm să fim mai buni ca ei. Sper că o să fie bine. Ei se dezvoltă (n.r. luxemburghezii), noi mergem în jos. Şi noi avem în prima ligă 14 echipe, la fel ca şi ei, aşa că vor să facă performanţă, sunt preocupaţi. Nu am mai jucat niciodată contra unei echipe din Luxemburg. A jucat echipa României. Sperăm să trecem turul pentru prima oară, în ceilalţi doi ani nu am trecut. Bine, am întâlnit echipe foarte puternice”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: viitoruleuropa leagueracing luxemburggica hagi 

viewscnt
Articole similare