Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul lui Hagi, victorie la limită cu Dinamo. "Câinii" rămân pe ultimul loc şi au făcut încă un pas spre Liga a 2-a

VIDEO | Viitorul lui Hagi, victorie la limită cu Dinamo. "Câinii" rămân pe ultimul loc şi au făcut încă un pas spre Liga a 2-a

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci din runda cu numărul şapte din play-out.

VIDEO | Viitorul - Dinamo 1-0 (Ghiţă 17)

Dinamo a rămas ultima în playout, după al cincilea eşec din tot atâtea meciuri. Echipa lui Mihalcea a început promiţător la Ovidiu, însă Grigore a ratat de puţin poarta. Viitorul nu a avut nevoie de prea multe ocazii pentru a marca. Ghiţă l-a învins pe Straton şi a adus echipa lui Hagi în avantaj. Dinamo a forţat egalarea până la pauză, dar Sorescu a ratat incredibil din 5 metri. Cea mai bună şansă de 1-1 a avut-o Fabbrini după o oră de joc. Bara i-a salvat pe elevii lui Hagi. În final, constănţenii puteau pune definitiv capăt emoţiilor, dar Artean şi Chiţu s-au întrecut în ratări. Nu a mai contat, iar Viitorul - Dinamo s-a terminat 1-0.

Echipele de start:

FC Viitorul: Tordai - Dussaut, Mladen, Ghiţă, Boboc - Ciobanu, Artean, Achim - Iancu, Rivaldinho, Matei
Rezerve: Căbuz - Dulca, De Nooijer, Pitu, Chiţu, Ganea, L. Munteanu, Casap, Iacob
Dinamo: Straton - Popescu, Puljic, R. Grigore - Sorescu, Lazăr, Răuţă, Fabbrini, Skovajsa - Moldoveanu, Montini
Rezerve: Piscitelli - Ehmann, Kilyen, Sin, Şerban, Bani Mustafa, Mihaiu, D. Popa, Borcea

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 63: Ocazie Dinamo! Fabbrini, din nou periculos, şutează din interiorul careului, mingea este deviată şi loveşte bara transversală. 

Min. 30: Ocazie Dinamo! Lipsă de coordonare în apărarea lui Viitorul, Sorescu a trimis cu capul pe lângă poartă. 

Min. 25: Ocazie Dinamo! Montini a ajuns aproape de careul advers, i-a pasat lui Fabbrini în spate, iar şutul italianului a fost deviat în corner. 

Min. 17: GOOOOOL Viitorul! Virgil Ghiţă înscrie cu o lovitură de cap la colţul scurt. 

A început meciul. 

18:25 Avem echipele de start!


Joi, la Ovidiu, se vor înfrunta liderul play-out-ului şi lanterna roşie. Viitorul lui Hagi conduce detaşat clasamentul play-out-ului, în timp ce Dinamo se află pe ultimul loc. Patru înfrângeri din tot atâtea posibile au suferit "câinii" în această ediţie a play-out-ului, reuşind să înscrie un singur gol.

Va fi cel de-al treilea meci dintre Viitorul şi Dinamo, în această ediţie a Ligii 1. Dinamo a fost umilită la Ovidiu, în turul sezonului regulat, fiind învinsă cu scorul de 5-0, dar şi-a luat revanşa în meciul retur, "câinii" reuşind să se impună cu 3-2.

Viitorul - Dinamo, LIVE VIDEO, joi, de la 20:00, la Telekom Sport 1. "Regele" se aşteaptă la un meci dificil

“Este un meci important contra unei echipe de tradiţie, un club mare, e un meci acasă. În fiecare meci din play-out important e să scoţi puncte, să faci rezultat şi ne gândim la acest lucru. Ştim că va fi greu chiar dacă Dinamo nu este într-o perioadă foarte bună, dar cu siguranţă că va fi un meci foarte greu în care noi va trebui să jucăm foarte bine ca să scoatem un rezultat pozitiv”, a mai spus Gheorghe Hagi.

"Regele" a mai afirmat că Dinamo are jucători foarte buni în atac şi un lot omogen, motiv pentru care se aşteaptă la un meci dificil joi seară.

“Cred că Dinamo are jucători foarte buni în atac, are un lot omogen şi un lot bun. Va fi o luptă clară, grea pentru cele trei puncte pentru că fiecare punct în play-out e important”, a mai transmis antrenorul Viitorului.

Meciul dintre Viitorul şi Dinamo Bucureşti are loc joi, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu, şi poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: dinamoviitorul 

viewscnt
Articole similare