Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul e singura echipă care a învins-o pe CFR în actualul sezon! 5 informaţii înaintea meciului din această seară

Viitorul e singura echipă care a învins-o pe CFR în actualul sezon! 5 informaţii înaintea meciului din această seară

CFR Cluj

Comentarii

De la ora 20:00 la Ovidiu, Viitorul întâlneşte CFR Cluj, în direct pe TelekomSport. Trupa lui Hagi este singura din prima ligă, care în actualul sezon a reuşit să câştige în faţa campioanei, chiar pe terenul acesteia.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 17 ori până acum, fiecare având câte 7 victorii. În rest s-au mai înregistrat 3 rezultate de egalitate.  Palmares cu Viitorul gazdă: 8 jocuri - 3 victorii Viitorul - două remize - 3 succese CFR.
 
Înaintea meciului din această seară, LPF a publicat mai multe informaţii interesante despre duelul de pe Litoral.
 
1. Primul meci a avut loc pe 18 octombrie 2012 şi a consemnat o mare surpriză la vremea respectivă, asta deoarece ardelenii evoluau în grupele UCL. Partida s-a terminat 1-0 pentru dobrogeni, chiar în Gruia, gol înscris de Gabi Iancu. În returul stagiunii 2012-2013 a fost 2-0 pentru CFR, marcatori Deac şi Sergiu Buş. 
 
2. În stagiunea 2015-2016, acestea au remizat la Ovidiu, scor 2-2 (dublă Cernat / Tade, Guima), în chiar primul meci jucat de elevii lui Hagi pe cocheta arenă de la malul Mării Negre (11 iulie 2015). A fost şi meciul cu cele mai multe goluri.
 
3. O partidă pe care suporterii constănţenilor nu o vor uita vreodată a fost cea din 13 mai 2017, Viitorul - CFR Cluj 1-0 (gol Gabi Iancu din penalty), meci la finalul căruia gazdele au sărbătorit titlu, devenind cea mai tânără campioană din Europa.
 
4. Ultima victorie bifată de dobrogeni pe teren propriu: 21 octombrie 2017, Viitorul - CFR Cluj 1-0, gol înscris direct din lovitură liberă de Eric de Oliveira. 
 
5. Ultimul succes din contul clujenilor: 20 mai 2018, CFR - Viitorul 1-0, gol Damjan Djokovic. La finalul jocului, ardelenii au devenit pentru a patra oară campionii României.

Afla mai multe despre: cfr clujviitorulstatisticaderby 

viewscnt
Articole similare