Experiențe împreună.
You are here:

Viitorul, gata să meargă la FIFA pentru că nu a primit banii din transferul lui Luckassen la Kayserispor!

Viitorul, gata să meargă la FIFA pentru că nu a primit banii din transferul lui Luckassen la Kayserispor!
Comentarii

Viitorul şi-a vândut cei mai buni fotbalişti în această iarnă, iar Gică Hagi şi preşedintele Gică Popescu aşteaptă banii de pe urma fotbaliştilor. Doar că aceştia nu au mai ajuns la Viitorul, iar cei doi conducători sunt pregătiţi să-şi găsească dreptatea la FIFA.

Viitorul a vândut jucători în valoare de peste 1 milion de euro în această iarnă, dar o bună parte din sumă nu a mai ajuns în conturile fostei campioane din Liga 1. Gabriel Iancu a fost cedat pentru 500.000 de euro în Rusia, la Akhmat Grozny, în timp ce banii de pe urma lui Kevin Luckassen, vândut la Kayserispor, nu au mai ajuns. 

Viitorul pune piciorul în prag pentru a evita ţeapa

Kayserispor nu se luptă doar cu retrogradarea, ci şi cu problemele financiare. Fosta echipă a lui Dan Petrescu a fost nevoită să plătească 300.000 de euro, pentru a se despărţi de "Bursuc", iar acum e aşteptată să vireze banii pentru transferul lui Luckassen, atacant venit de la Viitorul. 

Conform Ziare.com, clubul turc "a uitat" să mai plătească. Kayserispor l-a transferat atacantul lui Gică Hagi, în ianuarie, şi ar fi trebuit să achite suma de 800.000 de euro, imediat după ce mutarea s-a realizat. 

Sursa citată anunţă că banii nu au ajuns la Viitorul, iar clubul doreşte să apeleze la FIFA, pentru a-şi recupera banii. 

Luckassen a fost folosit în patru meciuri la Kayserispor şi nu a marcat. 

Gică Hagi, nevoit să schimbe strategia la Viitorul

În acest sezon, Viitorul a fost nevoită să apeleze la jucători cu experienţă, întrucât tinerii din academie nu au ajuns la nivelul cerut la prima echipă: "S-a considerat că riscul e prea mare să jucăm cu tineri, riscul play-out-ului era prea mare. Era dificil să te gândeşti că dacă arunci în joc tineri de 17-18 ani le poţi face faţă celorlalte cluburi din Liga 1. Cam asta a fost până acum. 

Gică Hagi e acelaşi, veşnic neliniştit, nemulţumit. Acum avea şi motive, pentru că rezultatele primei echipe nu au fost cele dorite. Şi el se agita şi încerca să înţeleagă cum de unii jucători, cei proveniţi din academie, care sunt jucători de prim-plan la naţională, nu mai reuşeau să dea acelaşi randament ca în sezonul trecut, dar lucrurile se aşază şi el devine altfel. E o promoţie cu mai puţine nume sonore ca înainte şi asta a făcut ca să nu avem titular încă în prima echipă", a declarat oficialul Viitorului, Cristian Bivolaru. 

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...